outfit

Yes, fan idag blir det mycket. Först skolan till 4, sen konfa och efter det så ska jag käka pizza med gruppen och sen efter så ska jag till world of sports för att det är rea på allt, och sen så måste jag vara hemma innan 9 för idag börjar Grey's igen! WAAAAAH! Som jag har längtat! :O Haha, fram med pappersrullen..

Fan, jag har så himla ont i magen, så idag blir det slappa kläder.. 

godis tack NU!

Gud jag är så godis sugen att det inte är sant! Jag lovar jag kommer att dö ut snart! Vi har ju inge godis vafan! Bara en jävla massa frukt! Men jag är ju grymt suger på onyttigheter! :O FAAAAAAAAAAN!, kommer ju bara att bli ännu fetare än vad jag redan är! :O
Ska i alla fall göra NO:n nu, ligger typ fett efter , så ja, det blir vad jag ska göra fram till träningen idag..
Julia goes lockigt hår idag, istället för det gamla vanliga spikraka. -.-


rumpnissar är vi allihopa

yes, sitter nu i soffan och kollar på teve. Kom hem från Nattis typ vid 3 tror jag, tog en dusch, hade ansiktsmask och sen drog jag och mamma och handlade lite. Igår så var det himla trevligt, när jag kom dit så drog vi ut och mötte upp Danni, så jag och Danni var lite busiga. Hahah, vi stod och visa rumpan till alla som körde förbli vid busshålssplatsen! HAHAH! Muppar vi är..
Men nu så ska jag börja att kolla mina läxor, har inge lust att göra dom inatt! HAHA, som jag gjorde förr...


fin? :O -.-

ja, här har vi den. Den är typ lika stor som mitt öra. Den är värkligen MINI! Aja, den funkar tills jag får en ny. Som nog kommer att ta några månader. Men äh, vafan. Jag pallar inte bry mig...

forgot

juste, glömde. Köpte ju ett diadem från H&M oxå. Mitt gamla gick ju sönder. :( Fetto huvud jag har, men men . Det är hur skönt som helst, och jag har bellans på skolfotot. Så får se hur jag ser ut, skolkatalogen kan ju aldrig komma! :O -.-

jag har handlat! :O

yeah, nu ska ni få se.
Har precis kommit hem från centrum med mamma. Så nu får ni se nedan vad jag har köpt. Mamma och jag köpte i alla fall mat från nån wok bar där, och det var asgott! Shiet, mamma och jag kommer nog att äta där fler gånger. Haha, men har i alla fall en mobil nu. Inte världens snyggaste eller bästa, men den går att ringa och smsa med. Så det är nog allt jag behöver , har ju iPoden till musik.
Men ska snart börja packa väskan, ska ju sova hos Nattis ikväll. Kicki och nattis har redan varit ute och sprungit, jag skulle igentligen med, men dom hade ringa ocg ringt. Men jag var ju inte hemma! :D Syynd! hahah..
gina tricot , 99:-

gina tricot , 149:- (rea 74,50:-)

H&M , 69,50:-

H&M , 149:-

yeah ;)

yeah , fyfan va jag är trött . Fast idag fick jag äntligen sova ut. haha, men ska typ ner och käka frulle, sen typ fixa mig. Kolla med några om dom har en gammal mobil, för jag får värkligen panik snart! Det finns ju ingen med en mobil som dom kanlåna ut. Men men, ikväll så ska jag i alla fall sova hos Nattis, Kicki ska oxå sova där så vet inte riktigt vad vi ska göra. (:

till mormor

yes, skolan idag var fett najs . På lunchen så satt jag och nattis med sexorna, haha i know, retards! :O Haha, men dom är fett schyssta, så ja. Och don har fett bra humor, och jag och nattis oxå har. Hha..
På jogan så hade vi nån annan lärare, eller han var typ ART ledare eller nått sånt. Men men, och vi hade inte joga utan nånting annat kinesisk. Och han skulle visa på mig för alla hur man skulle stå, så han tog sin hand på min rygg och jag var inte riktigt beredd, så självklart sa jag wow! Men sen så sa han nått annat och satt handen på min korsrygg och då blev det ettt WOW!!!!!! haha, fyfan, men han var i alla fall fett rolig. HAHAHA! PINSAMT VÄRRE BEV DET!


Men ska i alla fall nu dra till mormor för att käka och basta där, så kommer hem ikväll.

brun utan sol

yeah, god morgon people, uscha buscha, det har luktat brun utan sol hela natten nu. Fyfan, nästan som om att nosen har domnat bort. Haha, men ska ta och köpa en ny, för jag tror nog om man tar mer lager så blir jag nog orange, och det vill man ju inte. Men smorde i alla fall in hela kroppen igår, inklusive ansiktet. Men det blir bara ett, inte för att man ser någon skillnad, men man vill inte ta några risker.
Men ska i alla fall sminka mig nu, snart kommer nattis. Och nu på morgonen ska vi ha joga -.-, så jävla tråkigt det är . Man blir ju fett pömsig! Men men , efter skolan så drar jag nog till mormor, hade tänkt att basta och göra ansiktsmasker och skit. Haha, basta in my heart!
johanna , bara för att du börja sjunga den på träningen så har den fastnat! :O

me goes white

Sitter just nu i så kallade gäst rummet, eller det blir mer som Ärtans rum! :D Haha, men håller på att göra det sista inför träningen. Som att borsta tänderna! Haha, mamma frågade för några minuter sen vad jag gjorde och jag sa att jag rakade benen. Men du ska ju bara på träning sa hon då. MEN HALLÅ, DET ÄR JUST DÄRFÖR!? Ibland så undrar jag vad hon tänker, men hon är och kommer alltid att vara världens bästa mamma!
Men har i alla fall smetat på brun utan sol på benen, så vi får se hur det ser ut imorgon! Har blivit så blek! Uscha buscha. Och faktisk i år så har jag varit ovanligt blek, jag brukar vara värst brunis annars. Haha  , men det kommer nästa år.. :D
jag för typ hundra år sedan i småland..

jag suger at matte

Yes, nu sitter man har igen efter en kort dag. Slutade typ 10 i 2 ! :O Haha, fett med najs var det . Idag fick jag , nattis och erik vara med på sexornas lektion. Haha, dom hade samma vikarie imorse som vi hade, och vi bara gick in och satt oss. han märkte ju oss, men vi sa att vi brukade få vara med för att vi hade missat så mycket i sexan med so:n. HAHA! och snubben gick på det. Men satt typ och lyssna på musik hela tiden, snackade lite med anton och fredrik. :)

Men nu så ska jag göra 5 matte sidor tills imorgon, baaaaaajs. skulle ha gjort dom igår istället, snacka om press man får. Men ska börja nu så att det blir klart, för ikväll blir det sen träninge. Och efter så får jag ingen tid! :(
haha, jag är så dålig på matte att min lärare ringer hem till mig och säger det till min mamma! Men jag suger värkligen! Shiet, men kan inte va sämre än mig! :O

JAG ÄR INTE SERIÖS! :O

GUTEN MORGEN ALLEN! ojojoj, vad diggar ni min tyska mohaha.. Men proffset herselft fick ju MVG på läxförhöret som sagt! :O Hha, men idag blir det först en väldigt lång dag i skolan, sen så tror jag faktsikt att vi ska få gå tidigare från so:n igen. Eftersom att vi ska till fresta idag igen för konfan. (: Naaajs, hemma sen vid 6 och då blir det läxor, för det känns som om jag ligger fett efter! -.-
asså jag har grymt tråkigt, gick upp lite tidigt så börjar bli lite övertrött .. -.- :D, så bilden är inte seriös!



pitbull - hotel room

yes i'm home bitch! Haha , nej bara skoja, hade lite lust. Men imorse så var vi i alla fall på studiebesök på vilunda gymnasium. Tjockt najs, vi typ dansade med nån snubbe och han snackade väldigt mycket om att man ska våga. Sen så fick man gå till ett klassrum ( först var vi i aulan ) och där skulle man ja, typ svara på frågor och annat.

Mötte izza på vägen hem på bussen, längesen vi träffades så vi ska typ träffas på fredag tror jag. Men nu så ska jag ta nått och äta, sen blir det cykeln till träningen. Juste, alla har typ fått skolfoto! :O Inte jag, jag typ kollar brevlådan stup i kvarten, och ja jag vet , posten kommer bara en gång om dagen. But you never know! :D

träning snart :O

Mamma kommer hem snart och då ska hon skjutsa mig till träningen. Kommer inte att gå någe bra med mina skavsår. AJAJAJ!, säger jag bara. Men men, ska vara med på alla träningar den här veckan eftersom att jag inte var det förra. Haha , måste börja tänka lite rätt. Planera och sånt. läxor och skola kommer alltid först! :D

bajs :(

yes, im back! Ibland kan jag bara få rådamp på mina lärare. Idag satt våran bildlärare framför datorn hela lektionen. Sen fick hon en pappbit på läppen och började nästan att böla. Eller jag tror nog att hon gjorde det, hon stod i alla fall upptryckt mot väggen och hade ansiktet i händerna.. scary
Sitter i alla fall och försöker att ladda in musik på mammas iPod, men det vill inte få in musiken. Jävla teknik säger jag bara. Min mobil är full på låtar, så måste typ ha den här oxå .. Men helst vill jag ha en ny Ipod med mycket plats .. haha. CIAO!



day n' night

god natt folket, nu blir det sängen gör mig! :O


S U G E R !

Sitter just nu med magen full med mat! Usch, har ätit alldeles för mycket känner jag. Haha, som vanligt dåra. Men imorgon så blir det hård diet! Inga onyttigheter till jul. Sen så får vi se vad mitt nyårs löfte blir. Haha, alltid jag att tänka i förväg. But that's who i am! Mohaha..
Fasen , min mobil suger! Jag har inge minne kvar! :O Jag ska börja använda (min) iPod igen. Men mamma har pajjat min gamla, så jag tror nog att jag tjuvar hennes för ett tag! :D Haha, måste bara hitta mycket bra musik.
tränings lägret i augusti, med johannas mästerverk till inbakad fläta! (:

crazy!

Jag har sovit 12 timmar inatt! Det är inte sant, det är liksom ett halvt dygn! Jag sov ju hos Nattis igår kväll som sagt, och vi var så trötta efter första filmen som var Drop Dead Fred. Och klockan var bara 10! Vi var så trötta att det inte var sant. Jag var till och med alldeles för övertrött när jag kom dig! Väldigt mycket flumm.. (:
Så kom hem typ vid ett tror jag, så har legat och läst lite mest. Hade tänkt att jag ska kolla på en film som finns på youtube enligt Nattis..


2 år nu gumman ..<3

just nu

Ligger just nu i sängen och käkar choklad. Mamma håller på och fixar sig och frågar hela tiden; Hur ska jag ha håret? Ska jag ha pumps? Ska jag ha det här halsbandet? Julia? Julia? JULIA!!? Shiet! Jorden ska direkt inte gå under eller nåt. Men men..
Ringde nattis för en stund sedan, och eftersom att hon har spanska prov på måndag(?) så måste hon plugga innan jag får komma till henne . Men jag måste i alla fall snart hoppa in i duschen och sen fixa mig..



match

Imorse så gick jag upp vid sju, skulle va vid BK 10 i nio. Var inte så jätte taggad på att spela match då. Men senare så blev jag det. Matchen gick i alla fall mycket bra, även om vi förlorade. Men denna match så gjorde jag ett mål, är så jävla feg! Som jag säger till min mamma; Mamma, jag är en PUSSY! Haha..
Men efter matchen så drog vi i alla fall till täby centrum som låg mitt emot. Mamma skulle köpa en blus som hon ska ha idag eftersom att hon ska på fest. Och vi gick omkring och kollade lite, och det slutade med att jag fick mig ett liten jacka. Mohaha, gick in på SALT först, men där var det äkta skinn, och då kosta don 2000 spänn, och det ville inte mami betala. Så jag fick en alledes utmärk jacka för 500.
Men ska börja fixa mig, packa , ringa nattis. Sen så drar jag till henne. Undrar vad vi ska se för film ikväll. Men jag har laddat med chips och läsk för kvällen.. HAHA, på måndag ska jag börja med att inte äta några onyttigheter. Har sagt till mamma att jag ska börja sluta äta och bara äta ibland, men det var inget hon ville höra. Men ska börja äta lite mindre i alla fall. bye ;)


min fin fina skinn jacka från H&M  - 499:-

jag luktar äckligt!

FYFAN VILKET JÄVLA HELVETE DET VAR! Jag sprang, (inte hela) vägen dit med Gabbi, sen när man skulle vända där borta så väntade jag på Nattis, eftersom att jag sprang ifrån henne. Och eftersom att jag hade skavsår kände jag så tog jag av mig skon för att ta en titt. Och jag lovar, det var ingen vacker syn. Hela min strumpa var RÖD! Min vita fina strumpa är nu alldeles svart och röd. Och mina stackars små tår, ja, det är inge skin kvar på dom. Bajs, så nu luktar och svett och skog, och har über torra läppar. Så nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det ner till kiosken och köpa stor choklad kaka och läsk och en massa remmar och , ja allt onyttigt! :D
juste, min tid blev 2.01.31 . Haha, i know, i suck! Men skyll på skavsåren! :O



grimsta milen

ja, god morgon. Det är fredag, och vaknade idag med att det var svinkallt i mitt rum. Och kollade hur många grader det var ute. Och det var fasen bara 10 GRADER! Shiet, är det vinter eller? Man skull nästan kunna tro det. Men men, idag är det i alla fall grimsta milen, och ska springa med Amanda. Har ingen lust att springa själv, och det var inte så många tjejer som skulle springa..
Och frågade mamma imorse om inte jag fick promenera istället, men det fick jag icke. Och när jag frågade varför, så fick jag ett därför. Hallå, har man ingen egen vilja längre? Tydligen inte, men kommer säkert att gå halva.. eller mer.
Men ska möta Amanda vid bussen typ snart, så ska upp och borsta tänderna och sen hitta en tjocktröja. För det kommer nog att vara ganska kallt att springa, det var det i alla fall i sexan. puss <3

aaaaw, fick just ett sms av mamsen

Hej gumman!
Jag hejjar och håller tummarna för dig idag.
Du orkar mer än du tror!
Löparkramar/ mamma <3 :)

Awww, är inte min mamma för söt ?



snåla jävel

Yes, kom precis hem från skolan. Hade min engelska redovisning idag, och när jag snackade så kände jag att allt blod åkte upp i ansiktet, så jag blev nog tomat. Haha, men frågade sedan efter vad jag fick för betyg, och jag fick +G , asså jag tycker att jag pratade bra och så, så jag hade tänkt mig ett VG åtminstone. Men våran lärare är ju cp, så ja..
Natta fick håltimme sista lektionen medans andra halvan av klassen har fått stå ut med att göra wok, eller nån rätt med grönsaker. Bajs, men det var inte så jätte jätte gott, men det funkade. Om man hade mycke chili sås på . (a)
Men mamma är i bålsta, så hon kommer hem om en timma, så ska nog bara sitta vid datorn. Och inte tänka så mycket på imorgon då jag ska springa, är inte alls taggad på det. Men men, träning blir det ikväll i alla fall.

inga bilder :(

yes, sitter nu i soffan och kollar på teve efter en lång dag. Har nästan precis kommit hem från fresta. Vi blev typ uppdelade i grupper och körde en massa namnlekar . Som att man skulle säga sitt namn sen ett yrke som började på samma bokstav. Och det blev Juli jornalist, eller hur det stavas. Men men, det var i alla fall najs. Satt i kyrkan ett tag och sjöng nån sång.
Mamma är på middag så kommer att vara ensam ikväll , ska göra mina tyska glosor som är till imorgon om jag pallar, ska nog ta och se en film, eller jag vet inte. Har typ inte lust med nån, men det blir nog att spana in några klipp på youtube! <3

konfa today

Guten morgen, skola idag då. Igår kväll när mamma kom hon hem med tidningen Sofis Mode, och jag lovar. Jag skrek värkligen, det är lixom bibeln den tidningen. Men men, sen ringde min lärare, och jag lt nog vättskrämd för hon garvade lite, men hon skulle i alla fall snacka med min mamma att hon har oxå upptäckt att jag suger på matte, och nu ska jag få en massa papper hem och sånt. Jag har alltid varit dålig på matte, och mamma eller jag fattar inte hur jag har kunnat slingra mig genom sexan eller sjuan, jag har inte gjort en endaste matte läxa, men det gör jag nu. Fan jag är riktigt duktig , har inte glömt en endaste läxa någon gång! :O
Men nu så ska jag ta och käka upp frullen, snart kommer nattis och jag tror nog att vi går till skolan lite innan. Hah, men det är fet med mysigt, för det är alldeles tyst, Och ja vi är skolnördar! :D puss på er <3
frulle, inte så najsigt, men det smakar najs!

najs

Najs, ja det är ordet för hur skolan var idag. Hade joga imorse, så det var riktigt upp piggande! NOOT! Annars vad skolan najs! Jag börjar att bli bättre och bättre på matte har jag märkt, och det är liksom STORT för mig! Men men , ska ringa mamma, vet inte om jag ska träna, har rätt mycker läxor som måste göras. -.- <3

________________________________________________________________________________

Hoppsan, publicerade aldrig inlägget. Men det blev ingen träning, sms:ade sussi om det att jag hade massor med läxor som jag har, har gjort klart engelskan, äntligen! Och läxorna tills imorgon är redan klara, men imorgon blir det läxkväll oxå, fast efter konfirmationen dåra. Mormor köper bussremsa till moi imorgon.
Men nu är typ min bors vän på idol snart, så ska skriva ut lite papper sen kolla teven.. <3



slappis!

slapp dag idag med mamma, kollade på Män som hatar kvinnor, har typ gjort läxor. Men nu pallar jag inte skriva mer, ska läsa lite. Men skriver imorgon om jag hinner innan träning. Bye, och qué hora på alla som är otrevliga! :D <3

Och vafan hade du tänkt att jag skulle göra nu med mitt liv? När jag snart inte har nått kvar?



brillor idag? :s

åh, äntligen helg säger jag bara! Sov till tio idag, men vaknade första gången vid sex! :O Very konstigt, men men. Det som var bra var i alla fall at jag kunde somna om. Så nu har jag och mamma precis käkat klart , så nu ska jag hjälpa henne att städa tror jag, eller om jag orkar rättare sagt, annars så smyger jag iväg till nattis . Eller bara låser in mig på mitt rum(!?)
Men efter hon har städat klart så ska vi dra till optikerna i think, BUHU, scary! Julia kommer säkert att få skaffa brillor, :( Men men, hellre brillor än boken i näsan. Eftersom att jag är bokoman, så gör det inget med ett par brillor, kommer nog att se smart(are) ut i dom .. :D Men nu så ska jag checka in några bloggar, sen så blir det Harry Potter!:D <3

jag är stolt!

Jo, nu blev det ett väldigt sent inlägg. Men idag så var det ganska najs i skolan, första lektionen så var det joga, känns som om jag ska somna varje gång! Sen var det svenska och vi läser Romeo och Julia , så det är liksom som pjäser, så jag fick va amma och nattis julia. Haha, så fan ta dig nattis!

Men är faktiskt riktigt stolt över mig själv, för jag var jätteaktiv på gympan. Vi kör jättemycket kondition nu eftersom att det snart är Grimsta milen . Och jag var den enda av tjejerna som sprang! :O Men men, jag orkar inte bry mig om andra, hade tänkt att jag skulle satsa på ett VG till jul.
Har kollat på idol lite med mamsen, min favorit just nu är Mehmed (?!) Gud, jag fick värsta glädje skuttet av honom, och när han började sjunga opera så skrek jag till. Mamma typ kollade på mig som om jag hade herpes eller nåt?!
Haha, men imorgon bli det optiker, men just nu blir det Kändisdjungeln, så jävla fjantigt men ändå.
dom var så jävla sköna i förrgår! shiet, fasen jag gick på det! :O BLOND JULIA!!

glasögon nästa?!

FYFAN! Jag är typ blind, jag ser inte ett skit nä jag läser. Sitter nästan med boken upp i näsan och läser, och får fett mycket ont i huvudet! Och idag så var jag hos syster och tog synudersökning, och jag har 0,3 på höger och 0,4 på vänster. Och normalt är lixom 0,8! :O Snacka om att jag ser pissdåligt! Men på lördag så ska jag och mamma till optikern! Scary!
Idag så var i alla fall skolan slapp, najs. Slutade klockan 2, så det är MEGA najs. Men nu så ska jag igentligen läsa i vinterviken, ska va på 117 imorgon och jag är typ på 95, ajajaj!
mina papper som jag fick av syster , en till mamma och en till optikern...

vet inte varför!?

Jag vet inte varför , men jag har redan bestämt mig vad jag önskar mig i julklapp. Mohaha, kom på det här om dan, det bara ploppa upp i skallen på mig. Fast jag vet att jag inte kommer få en av dom.. Men om jag tjatar extra mycket så kanske jag får en! :D
1: Iphone  - som jag säkert inte kommer att få
2: Filmen twilight  - eftersom att jag inte har köpt den än
3: Filmen New Moon  - om den hinner att komma ut :D

Sen behöver jag faktiskt inte så mycket mer ! :D Kommer ihåg när man var liten och man fick typ 30 paket! Men bara att jag få en Iphone så är jag jävligt nöjd!
Men än så är det ju inte jul än, det är ju lixom 3 månader kvar! :D

ny header!

Uuuusch, life sucks sometimes! Fan, hur jävla barnslig kan en människa va? Lixom vuxen och allt, men förra året så skulle man ringa till farmor så att farmor skulle säga åt mig att jag var  elak!? HOHO? Jag är ett barn för i helvetet!
Har för en stund sedan käkat klart med mamma, fisk blev det idag. Mohaha, me loves fish! Så nu ska jag igentligen inte sitta vid datorn, ska igentligen fixa med mina läxor innan idol börjar (a) Men ska bra skriva lite om vad jag ska göra imorgon. För imorgon så ska jag till skolan (ingen nyhet) Men kommer typ inte vara med på en lektion eftersom att jag först ska till skolsyster och kolla synen, ser inte ett jävla piss när jag läser och jag får fett med huvudvärk! -.- Så kanske kommer att få läs-glasögon då.. :( Sen efter det så blir det kuratorn, problembarn Julia!
Juste, mohah. Vissa kanske tycker att det är lite wierd, men jag ska på plåtning med min mamma. Hon skulle bara igentlligen det, men hon ville att jag skulle följa med, så kommer att få vara borta från en hel skoldsag då! (a) :D Me goes happy!
Jo, en sak till. Visst är min nya header fin, vill ha nått enkelt. Men det skulle vara text på den oxå, men det försvann. Ska säga till nattis så att hon får fixa! :D puss <3


kärlek! <3 :O

lååång dag -.-

Japps, nu sitter jag hos nattis och vi typ gör ingenting, natta webbar med nån kille som hon inte vet vem det är, men det är ganska skoj... Idag var i alla fall skolan astråk, vi gick ända till klockan 4, och på tyskan så gjorde jag inte ett skit, satt mest och kollade ut genom fönstret :D Inte bra, men annars var det ganska ok, spanade in sexan Anton , '' råkade '' gå in på hans lektion och hälsa. Och han blev självklart TOMAT!!

Men men, nu ska vi hitta på nå kul hoppas jag. Annars , då jävlar! Hahh, här kommer bilderna från idag samt en outfit. <3

natta äter nudlar, LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGSAMT!


nya byxor från HM! :D


det är tisdag

Ja, då var man hemma igen efter en lång dag. Eller den var inte så lång, imorgon är den längre. Men idag så kom jag i alla fall inte försent till en endaste lektion, och rasterna var väll lite si sådär. Eller det var i alla fall kul när man såg über söta anton som går i sexan (a) Haha, så sött att han värkligen letar efter ögonkontakt med en och hälsar! AWWW! Cutie pie är det ända jag säger! Men annars så var det tråk, slapp att redovisa min engelska idag i alla fall, puh! Ska göra den på torsdag, och då måste jag vara förberedd! Shiet, annars blir det lite pinsamt!
Men ska ner och tömma diskmaskinen och sen bli det att byta om, hade tänkt att cykla till träningen idag. Det är faktiskt riktigt skönt, i alla fall sen ikväll vid åtta då jag cyklar hem, mörk och svalt. Me like!  <3



Utkast: Nej, men ...

Nej, men nu börjar min blogg bli sådär tråkig igen, men jag kan inte fatta det! Jag har ingen tid, shiet på mornarna så är det stress sen på kvällarna är det träningarna och läxorna , hinner nästan inte ens va men Nattis längre, eller jag träffar ju henne varje dag i skolan men det är inte riktigt samma sak you know!


Men idag var det i alla fall chill i skolan, fick lite mer information om mitt förra no prov och jag fick G bara för att jag hade missförstått en endaste ynkaste fråga. Bajs på dig Charina! Men men, ska plugga som fan till nästa som är typ nästa vecka eller nått, jag lovar jag har typ 2 prov i veckan! :O SYND OM MIG! Men men, det är bara att bita ihop som mamsen säger.
Men nu efter skolan så har jag bara suttit vid datorn, har snart gjort klar min engelska läxa som är tills imorgon. Ska redovisa inför hela klassen om en låt som man skulle översätta till svenska och sen berätta om artisten. Och jag valde självklart den lättaste, If I were a boy med Beyoncé. ;O Mohah, men det var faktisk vädligt lätt att översätta. Men när mamsen kommer hem så ska hon få rätta den lite, och kolla min knakiga engelska...
Men snart när mamsen är hemma så blir det mat och sen träning, är riktigt träningssugen.. :O pussen på harry potter ;) <3





man in the mirror

Jag vet inte varför, men ända sedan Michael Jackson dog så har jag börjat att lyssna på honom jättemycket! Har typ fett med många lätar med honom på mobilen. Och om nån bara nämner hans namn så börjar jag att sjunga på första bästa låten. Jag är som en radio ibland, det är bara att säga en låt så börjar jag att sjunga den ..
NEJ MEN JULIA NU MÅSTE DU I SÄNG, INGA MER INLÄGG IKVÄLL!


asså shiet, folk svimmade på den tiden! Fast det skulle nog jag oxå ha gjort! mohaha , pussen <3

bätter bild.

Ja, så här såg mitt hår ut innan, inte fint i know! :O
Och efter så blev jag faktiskt riktigt nöjd med resultatet, stackars nattis som fick vänta i 2 hela timmar på mig!
Shiet, jag liknar fett mycket min lillasyster på den här bilden! :O

I'M FUCKING BACK!

Sorry kisar, men har inte haft tid att uppdatera nått. Fattade inte ritkigt hur svårt det är nu i åttan, och fasen va svårt det är att få bra betyg. Var helt hundra på att jag skulle på VG på mitt no-prov men det visade sig att jag bara fick G! :O Så nu måste jag ta och jobba skithårt så att jag kan få bra betyg fasen!

Idag har jag i alla fall vart i kyrkan, ska ju konfirmera mig eller hur det nu stavas. Men men, var där på Gudjtjänsten och sen efter det så var det fika . Det var ganska många där, och det var några killar där från min och Nattis klass. Så på fikat fick vi sitta med dom ist för några andra tjejer som såg skit rädda ut för än! :O
Annars har det varit läxor hela dagen, har gjort typ 3 av 5! :O Och alla är till nästa vecka, men har delat upp dom så att jag gör resten imorgon. Och så har brorsan varit på besök idag oxå, käkade middag här och lämnade tillbaka datorna! ÄNTLIGEN! Shiet, pallar inte med mammas data, man får så jäkla ont i nacken när man sitter vid den. Men nu så måste jag hoppa i säng, har börjat att läsa Harry Potter så måste läsa ut den , har bara sista biten kvar. Natti <3
jag vet, header är hemsk, men ska ändra den när jag får tid. Och såhär såg jag ut på skolfotot, fan. Vill inte att katalogen ska komma ut , jag står liksom i mitten högs upp och kommer att se jätte kort ut, slänger in en bild sen när den kommer..



skolfoto -.-

Yes, godmorgon kan man väll säga ? Jupp, vaknade i alla fall vid sju idag, najs . Idag så blir det skolan som vanligt, har inte råd med att skolka, om jag nu skulle vilja göra det så jävla mycket idag. Idag så har vi skolfoto, och jag känner på mig att jag kommer se ut som en jävla gris, för alla är så jävla smala! :O Man blir så här ; snälla ni, ÄT MAT! Men men, sitter och väntar på att nattis ska komma, och typ varje gång jag går förbi en spegel så blir jag helt fast! Jag är så jävla nöjd med min sminkning idag, fett med najs assa! Men den kommer säkert att förstöras nu när jag ska gå till skolan snart, jävla piss regn! Och efter skolan så blir det hem till Nathalie och kolla klart på Finding Nemo! :D (a)

RSS 2.0