hos nattis

Nu sitter jag hos nattis med hennes löshår på mig. Det ser förjävligt ut, haha, jag som har super kort hår nu och löshåret är mega blond. Haha, men det känns som om att jag har värsta mössan på¨mig. Men i alla fall, vi ska i alla fall dra till skolan om tre timmar, vi ska vara med på öppet hus. Haha, vi ska vara så kallade  '' värdinnor'' myahaha, visa föräldrar runt lite och sånt, haha, fan, vi kommer att flumma ihjäl oss istället! :D


Jag är arg!

Nej, usch och fy och bäää! Har precis kommit hem från bion med felicia, och vi var och såg new moon. Men var var det för jävla slut. "Will you marry me" and thats it! Tror dom att man kan vänta till i juni/juli eller? Fan, men resten av filmen var bra. Love och halvnakna killar. Me like! Grr.. Haha, men nu så sitter jag och skyller på att det är mammas fel att det var ett sådant dåligt slut. Haha, men jag och felicia ska gå och kolla på Eclipse när den kommer typ. Och fasen om den inte har ett bra slut, aaaaah. Men nu så ska jag kolla på teve, sen duschen sen sängen.



dags för fredags mys

I'm back on track. Eller snart är jag det i alla fall. Hehe, men idag var det skola först sen så drog jag och nattis hem till nattis. Så nu har jag klippt av mig håret! :ö. Haha, fan, om jag ska säga det själv så blev jag ganska nöjd! Fan , vilken skillnad säger jag bara. Det känns fett lätt, och nu kommer det inte bli så där muppigt som det blir varje vinter. Men jag måste dra till mormor nu, ska bada bastu och käka, me like fredagar at mormors place!


imorgon ryker det

ojojoj, nu har jag inte skrivit på ett tag. Men har inte tid, hihi, mycket läxor och annat skit. Men har precis kommit hem från mormor, morfar skjutsa mig. (a) Så jag slapp gå, men jag typ bor där nu tror jag, i alla fall tills mamma kommer hem. Men ska snart i alla fall gå till skolan, sen så efter så ska jag och nattis skriva på våran no sak tror jag, jag måste oxå på mitt mattemöte. Sen ikväll blir det träning.

Juste, imorgon ska jag klippa mig, då ryker mitt långa hår. Usch, det växer fan som ogräs! -.- Men men, mamma sa, bara meller 10-15 cm , men då tycker jag att vi kör på 16 cm! :D Hihi, busig jag är! :D
imorgon ryker det! sry babes.


mama don't leave me

Nu är jag färdig, har bytt om och tagit bort sminket och packat väskan, så snart ska jag dra upp på parkeringen där mormor ska hämta mig.  Och på onsdag så åker mamma till bollnäs tror jag att det var och hon kommer att vara borta till ända tills på lördag, buhu. Men då ska jag bo hos mormor, så ska packa en väska imorgon och så drar jag dit. Men nej, nu hinner jag inte skriva mer, ska på toa sen så ska jag dra..

Juste, jag har skrivit min önskelista och den ser ut så här på en ungefär;
  • iPod
  • mobil, sony ericsson satio
  • böcker, så som Elsas mode av Sofi Fahrman
  • Underkläder

prov idag

yes god morgon, ska snart dra till skolan. Och har verkligen ingen lust med det, är helt slut efter helgen nu, men måste man så måste man. Har nått no prov idag oxå, men det är bara ett litet, man ska veta vad dom olika delarna i en cell heter. :)

hejhejhejhej

pallar inte att skriva, skriver imorgon ..

SM nu!

yeeeees, ska snart åka till hallen, för nu är det snart dags! :D, hahah, fan jag är så jävla trött, skulle inte ha sovit så länge, och jag har typ inte gjort någonting, så trötter jag är!

Juste, jag och sötaste felicia ska på bio imorgon kväll. Haha, fick ett litet sms om jag ville följa med och se new moon? Och vad svarar jag på det? JA! haha, jag skulle ju ha gått själv men nu blir det mycket bättre när felicia ska följa med! Hihi, naaaaajs, men ska dra nu, wish me luck!

hallen idag då

tjeeeena, vaknade typ nyss. Så idag är jag riktigt taggad på att spela match, tror jag.. hoppas jag.. , men men, vi säger att jag är det. Så idag blir det att vara i hallen hela dagen, ska åka dit halv ett tror jag. Sen börjar första matchen kvart över tre tror jag. Sen så är det en match typ vid sex, så vi ska vara där hela dagen. Och vi måste vinna alla matcher för att gå vidare till steg 3 , såå.. ja vad ska man säga om det, det är bara att spela bra, så får man se vart man kommer.. :)

FYFAN MARIETTE

Fyfan säger jag bara, fuck you juryn! Mariette sjöng från hjärtat, fan det var så jävla bra, började att böla. Och jag gråter inte när någon sjunger. Haha, fyfan, så jävla bra!

Juste, var och kollade på killarna när dom spelade, dom förlorade med en boll. så jäkla synd, jag och matilda blev helt hysteriska .. :)

titta va jag har fått

Jag har fått ett paket! :O Myaha, fan va förvånad jag blev , alltid förut när det låg paket i lådan så var det till brorsan, men nu fan. myhaha, fett med najs. Och självklart så har jag redan rivit upp det, och det var en video från när jag var i Bålsta på Sweden Sport Academy, myaha, naaajs :D

fy julia

inte bra inte bra, skolkade första lektionen, började typ kvart över åtta. Men jag pallar inte gå på elev hälsan, -.-, fan natta kommer typ inte till skolan så vem ska jag boxas med? Myhaha, men ska snart dra i alla fall, har svenska om en halv timma tror jag, så ska fläta håret nu.. :)

tors dag

t skolan nu, skriver när jag kommer hem..

möte imorgon

nej men vafan nu går jag och lägger mig. Börjar kvart över åtta imorgon, och så ska jag ha möte med min mattelärare eftersom att jag är inte så duktig på matte, haha, så mamma ska vara med. Hehe, mupp jag är. Men ska upp och ta bort sminket sen så blir det sängen, gäääääsp! :D

sm i falun

yes, hemma nu, eller har varit det i några timmar men har kollat på teve lite. Mitt favorit program Stockholm Arlanda såklart, hihi. Men idag så var det i alla fall konfa, snackade mest om normer tror jag att det hette, och lekte någon konstig lek. Myhaha, är så glad att jag slapp göra den. Skulle ha gjort bort mig TOTALT!
Men idag fick jag äntligen mina efterlängtade strumpbyxor! Vill ha tjocka nu till vinter nu när det är så kallt ute, och jag är sen sån som inte kan ha vinterjacka på mig. Jag kan verkligen inte ha det, dom är så stora och sitter som , ja, jag vet inte vad.
bilder från falun, lägger upp fler imorgon, datan cpar.. -.-

nej!

Nu sitter jag och nattis här och käkar mackor, hihi, matsalen öppnar typ halv. Så vi ska snart dra och käka, sen så ska nattis ta gris sprutan. Hihi, inte jag :D Haha, men nu så ska vi kolla lite på youtube och sen dra.. :)

brottom

ojojoj, har lite brottom måste upp och sminka mig och borsta tänderna, måste hitta mina skolböcker oxå. så det blir bara en outfit idag, myhhaha.. :D

dghjklhjklögh

Juste, har våra nya tränings overall mjukisbyxor på mig. Don får faktiskt bättre betyg än dom andra som vi hade, det här är i alla fall adidas, myaha. Naajs, haha, stör mig bara på den där jävla tassen som vi har på vaden nu. myhaha, och vi har den på asset på shortsen. Men nu så ska jag leta efter mina spring brallor..

jag r busiG!

here I am! Haha, skolan idag var sådär, ganska okej faktiskt. Imorse så var det ingen hälsa så fick sova fett länge, skolan början halv 10! :ö naaaaaajs, sen så på förmiddagen så var det bara tjejerna i skolan, killarna var typ på ungdomsmottagningen. Så det blev lite vattenkrig på no:n, hihi! :)

Men nu så ska jag igentligen äta korv soppa som mormor har gjort, men fyfan jävla finne mat, uääh, fan hatar det mest av allt. Men ska nog ta lite och lägga i papperskorgen så ser det ut som om jag har ätit. Så kan jag ta en macka istället, myhha. :D
me and my chinese dog! :D <33

1611

yes , god morgon. Idag är det måndag igen, suck! Haha, höll på att gå till skolan 10 över när jag börjar 35? Blond, haha, men ska gå typ halv för då är jag i skolan 32 , myhaha, fett najs för mig som har 2 minuter till skolan. Haha, men efter skolan så ska jag hem till nattis, haha, har ingen aning om hon har kommit hem än men hon kommer hem typ nu skulle jag kunna gissa , fick ett sms av henne igår vid 11 att hon satt och väntade på planet från new york hit dåra, men nu måste jag gå på toa sen så ska jag gå.. :)

plygg idag

HAHA! Jag skulle ju till kyrkan klockan elva med konfirmationen! :ö Oupsi, men jag vaknade typ halv och jag orkar inte åka dit, jag måste plugga jättemycket, shiet, nu får jag inte vara sjuk någe mer, måste fixa med massor med läxor! Men ska ta och städa undan frukosten och sen så börjar jag .

spyfärdig!

Yes, shit va klockan är mycket igentligen. Fasen vaknade typ halv elva, och jag brukar vakna åtta typ om inte tidigare. Sitter och kollar på Next i alla fall, och jag fattar inte hur man kan ställa upp på sånt skit. Assa, dom ser ju inte bra ut för det först och för det andra så skämmer dom ut sig totalt. Dom tror att dom är så jäkla snygga och allt. Fan jag blir kräkfärdig!
Men men, idag så har jag inga speciella planer. Ska dra och kolla på matchen i smedgärds hallen senare och kolla när tjejerna spelar. Tror nog att jag åker dit tidigare för det är matcher där hela dagen och det är kul att titta. :D haha, men ska duscha nu och fixa moi.

HAHA, JAG DRIVER!

hoppas inget händer

Hellu, har precis kommit hem från centrum nu. Handlade inget speciellt bara lite saker till ikväll när gästen kommer. Ska faktiskt bli riktigt trevligt, käka lite mat, snacka och kolla på idol. Jag hoppas bara inte att det blir någon pinsam tystnad eller nåt sånt. Myhaha, men får öppna min stora käft så kommer det väl ut nått ovettigt. Myaha, men nu så måste jag upp och byta tröja. Kan ju verkligen inte ha den här.. :o

lördag?

God morgon det är Lördag! Nej, det är det inte alls det kom jag på , haha. Fan det känns som det eftersom att jag har varit hemma sen i måndags. Haha, men idag så blir det inte så mycket heller eftersom att jag är sjuk, men jag känner mig grymt bättre, så idag blir det att städa. Mitt rum ser ut som helvete nu efter jag har varit sängliggande, typ glas överallt, godis papper. Myhaha, så idag blir det att städa hela huset. Ikväll så blir det middag med mamma och en gäst faktiskt. trevligt trevligt. :)
är det sommar snart?

i'm in heaven

haha, man fick ett armband med, myhaha, helt okej för att vara i plast..
Usch,
nu orkar jag inte vara uppe längre. Jag ska upp och kolla lite på teve, hatar verkligen torsdagar.Det är aldrig nått på teve då. Ska i alla fall upp till sängen och läsa lite Vecko Revyn som mamma köpte till mig, heaven! Älskar verkligen den tidningen. Myhaha, men nu så ska jag ut på sista med Martha Stewart! ;)

jag ska bli tjej!

Jag har hittat världens finaste skor! Tyvärr så gick det inte att ta bilden  , men dom är i alla fall yber fina. Shiet, dom kostar 600 men, ibland så går det att flörta med mamma. Och nu så ska jag fasen lära mig att gå i högklackade, jag kan bara gå i dom och det är stövlar. Men dom är är stövlar men med lågt skaft. Och nu i helvetet! Alla tjejer i sverige är så killiga. Det är sant, när jag var i Finland i sommras så gick alla, precis ALLA i högklackade skor. Där är dom så kvinliga, så nu ska jag fasen oxå bli det. Myhhaha..

ja, som mamma sa; snart ryker den! muhaha, ja, nästa sommar ja!



Me <3 Martha Stewart

Nu sitter jag och Marta Stewart (ärtan) framför teven, kollar lite på scrubs tror jag. Haha , är inte så inne. Min brorsa har varit här på ett litet besök och nu är mamma och lämnar honom. Så kanske ska åka och kolla på träningen, eller jag vet inte om jag pallar, eller rättare sagt om mamma pallar att skjutsa dit mig.

sug daze din äckliga doktor!

Yes, nu är jag hemma från Östra Vårdcentralen. Haha, tog lite blod prov och sånt. Och jag lovar er, snubben som tog blodprovet på mig trodde typ att jag var efterbliven för att jag typ inte reste på mig så snabbt när jag skulle gi in på hans rum, ?! Wierd dude! Och när han körde in den där feta nålen så kollade jag bort och andades ganska högt, han ba: okej?! MEN HALLÅ MAN SKA ANDAS DJUPT NÄR MAN TAR BLODPROV DIN OERFARNA JÄVLEL MED HÅR SOM LIGGER SOM EN FLÄSKPANNKAKA PÅ DITT FETA HUVUD! Hahah, men men . Sen så fick jag vänta i 20 minuter, sen så skulle en annan doktor klämma på min mage, muhaha, och jag hade ritat på min hand igår och jag har nog sovit på den. Myhahah, hon bah: Ojojoj, här är det nån som har ritat! Haha, hon blev typ skitchockad som om hon aldrig har sett ett litet märke förut! Muhhaa.
Men till sist så visade det sig att jag har lite lite körtel feber. Mina trumhinnor var det nått med och bla bla, jag lyssnade nog inte så bra på vad hon sa. Ajajaja!

när kan man ta bort plåstret? det är irreterande..


jag är en GRIS!

nöff nu drar jag till nöff vårdcentralen nöff, see yah later  , nöff! :D

doktorn idag

nöff nöff, har sitter jag helt nyvaken! Har faktiskt sovit riktigt bra i natt, idag har jag bara rysligt ont i halsen. Nästan inge huvudverk! THANK GOD FOT THAT! Shiet, så jäkla skönt, trodde fasen att mitt huvud skulle sprängas igår kväll. Men det skulle fasen inte förvåna mig om jag skulle få tillbaka den nu, -.- . Men men, ska i alla fall till doktorn idag och kolla, ska köra lite halsprov och sånt, så jag får inte dricka och jag får inte använa listerine sen när jag ska borta nötterna! :O OH NO! Listerine in my heart, du, jag kan inte leva utan det. :) Men nu så ska jag ladda ner lite musik, nöff nöff.

sommar snart igen ? :/



svin vs fluss

För någon timma sedan så snackande mamma med nån från vården. Muaha, jag har inte svininfluensan. Skojade bara om det. Men jag har säkert halsfluss eller nått liknande. Ska åka dit imorgon klockan 10.30 med mormor. Så nu sitter jag och kollar på lite nya kläder på hm.se och så kollar jag på Stockholm Arlanda. Haha, det är fasen mitt favorit program, efter Grey's Anatomy då. ;) myhaha.. ska hämta mina kakor nu, ciao!

me right now, jag är så söt!



NÖFF!

Nu har mamma ringt till vårdcentralen och dom kommer att ringa upp ca tio i fyra. Och då ska mamma fåga vad hon ska göra med mig om jag nu har svin. Skulle fasen inte fövåna mig om jag har det. Men men, nu ska jag käka snart. Är inte alls sugen på mat, men måste är det måste!

JAG HAR SVIN! :Ö

nöff nöff, muhaha , jag lovar jag har svininfluensan. Ont i huvudet, halsen , mår illa ont i ögonlocken, trött. Jag lovar er, nöff nöff! -.- Men men, ska ta och sätta på en film, mormor är och handlar kakor till mig haha . Typ en massa, ballerina , fingrar. Muhaha, nu ska jag tjocka. Men kommer typ inte våga äta någonting, är rädd för att det ska komma upp.. :(

Julia har svininfluensan!

Jag lovar er, jag kommer att få svininfluensan ! Jag är hemma idag med en sån fruktansvär huvudverk att det inte är sant! Har sovit hela dagen och ska igentligen göra det nu oxå, men ska kolla på senaste avsnittet av ullared på kanal5.se, hade ju träning igår och då fick vi ju oxå våra nya tränings overaller, najs. Äntligen fick vi adidas istället för umbro som sög bajs. Sitter nu i tajts och tröjan, så jäkla skönt!
sjukling, :(

lunchrast

yes, har lunchrast nu och pallade inte att vara kvar i skolan. Muhaha, rättare sagt så pallade jag inte med att sitta och kolla på medans tjejerna i min klass röker. cp. Men ska i alla fall gå tillbaka snart, börjar 50 tror jag så ska kolla lite saker här hemma och fixa en grej, muahaha.. :)

nya tröjan

Guten morgen, är fett trött idag så känns som om jag fortfarande ligger i sängen. Kunde inte somna igår kväll och när jag nu gjorde det så vaknade jag typ 40 miljarder gånger. Bajs, så idag så orkar jag inte fixa mig så det blir bara en tjock tröja och ett par jeans + uggs. :) Idag blir det först skola som jag snart ska gå till, sedan efter blir det plugg och träning. bye..

muhaha, jag är inte seriös med min mun, btw, tröjan som jag köpte igår, super duper skön!


mina naglar är porr!

Yes, sitter och kollar på och så kom polly, mohaha, den suger som in i helvetet! Haha, men hade tänk att gå upp och kolla lite på teve och läsa i min bok som jag håller på den på svenskan. Idag har jag inte gjort så mycket, har varit på centrum och köpt en ny tjocktröja som jag kan ha när jag är ute och springer. Sen så köpte mamma lite nagellack till oss, så nu har jag PORR röda naglar. mohaha, säxy!

fan va bra tjejer!

yes, idag har dagen gått fort. Vaknade klockan elva av att mamma sa att det var frukost , och det var inte frukost, det var mega frukost! mohaha, men sen så hann klockan bli 3 redan och då åkte jag och mamma till min moster eftersom att hon fyller år idag, grattis grattis till henne. Vi käkade där sen så blev det dags för match mot spånga i spånga. Matchen gick grymt bra, vi vann med 19-11 tror jag, och fan va vi var bra, jag som är så duktig gjorde 2 mål på raken! mohaha, stolt jag är. :)
Men nu har jag tagit ut mina flätor så nu sitter jag och njuter av mina lockar, bara att jag kunde ha så här i verkligheten. Tycker inte om mitt spitraka hår, eller jo, bara ibland.. :)
jag blev fett stolt över min inbakta fläta, kan igentligen intew göra sånna men den här blev riktigt bra!
höhö, before!
yeah, mina fina lockar! (a)
after

nya lagbilden

Sitter nu hemma i soffan och kollar på teve, mami kommer snart och då blir det tacos! Aaaah, me like, haha, tjöckis jag är. Men men, det blir det på bordet idag i alla fall. Ska kolla på idol ikväll oxå, missade förra fredagen så har ingen aning om vem som åkte ut. Så ikväll blir det mys..
ja, jag är inte så speciellt fin på den här bilden , haha, men står (sitter) näst längst i högra hörnet.. :) mohaha , säxy min, I know. mohahah

lunchrast

Sitter just nu hemma, vi har lunchrast och jag pallar inte vara i skolan med the smokers. Så ska gå dit snart eftersom vi börjar hel och då har vi idrott, har inge lust med det heller för det kommer bara vara jag som är seriös! -.- Men men, det är fett jobbig, men ska dra nu, bye..,



jag vill oxå..

aaaah, jag vill fasen oxå åka utomlands! Fan! Nattis är liksom i varma Florida nu och jag vill oxå dit, det är så snor kallt att det inte är sant här. Fick så jäkla ont i benen idag när jag var ute, pain!! aah , nattis kom hem snart är du snäll (a)

chris brown- excuse me miss

fasen , suger på att uppdatera, men taggar till träning..



kommer sakna dig nattis

Yes, sitter nu framför teven. Mamma äroch tränar så tänkte plugga lite so medans. Skolan var najs, hade tyska omprov imorse och det gick nog faktiskt bra. Men kommer inte kunna att få över G eftersom att det var om prov. Men men, ska plugga riktigt hårt till nästa prov. Vi hade oxå håltimme sista lektionen, satan var najs det var, så jag och nattis drog hem till nattis och snackade med hennes syrra. Och dom ska åka i natt! AAAAAAAAH, KOMMER FAN ATT SAKNA IHJÄL MIG NU NÄR HON ÄR BORTA!!! men men, nu så ska jag gå på toa .. :) Klockan nio är det Grey's .
ahahha, den är så jävla bra.Haha, kan fasen inte sluta andas. *andas*


jag är trött 21.38

Ny duschad så nu är det sängen som gäller. Ska först bara kolla igenom min tyska , prov imorgon klockan 8!



jag kan oxå vara ärlig

alå bajskorvar. Haha, jag är på grymt bra humör, har ingen aning om varför men ibland så blir det bara så. Haha, blev bara så glad när jag kom till skolan. Haha, jag har inte varit i skolan på 2 veckor! Feeet länge säger jag bara. Men hade i alla fall engelska prov idag och det gick bra tror jag. Men kommer säkert bara att få ett G eftersom att min lärare hatar mig. Bara för att jag var ärlig och sa att hon var otrevlig. Aja , pallar inte med henne. Får göra mitt bästa istället.. :)
Ska börja fixa mig till träningen , vi ska typ köra mycket tänkande idag. Haha, igår ar det fett jobbigt, svettis jag blev

har du sett mina glajjer?

Yes, är äntligen klar med No:n. Bajs, vad lång tid det tog! Aja, men nu känner jag mig en aning förvirrad, har typ sprungit runt i hela huset och letat efter mina glasögon. Hittade dom på , ja jag säger det, minst tänkbara ställe . För mig är det i alla fall. ;) Haha, men ska göra engelskan nu så att allt är klart!

ÅÅH, jag är verkligen överdrivet blond ibland, det är nästan så att jag skrattar åt mig själv..

jag har bestämt mig

Det går ju fasen riktigt bra det här med att plugga. Håller på med no:n och om ögat. Skulle igentligen redovisa idag med nattis. Men kommer säkert att få göra det själv imorgon bara för det. Men men, har bestämt mig nu. Ska fasen skiat i vad folk säger, jag ska bli en riktigt tönt. Ska inte smita ifrån mina läxor, ska vara mer aktiv på lektionerna. Och nu jävlar ska jag inte lyssna på någon, jag ska köra mitt eget race!



paramore - decode

hemma

Hemma från skolan idag eftersom att jag ligger fett med efter. Och mamma fick värsta utbrottet på mig imorse för att jag inte tar skolan på allvar. Ja gör typ inte mina läxor , så jag fick inte gå till skolan idag. Måste plugga, har engelska och tyska prov imorgon som sagt. Men är nu klar med tyskan, PUH! Ska börja med engelskan, sen blir det no:n och sen so:n. Snacka om vad jag ligger efter! Men men, men nu fan ska jag skärpa mig. Jag ska inte göra läxorna i sista sekund! Åh, !!
från aladdin (a)

Just nu

... sitter jag i soffan och kollar på gossip girl. Har precis duschad så att jag är fräsch tills imorgon då skolan börjar igen. Det går verkligen fort. Det är liksom november och snart är det jul. Och sen är det bara vårterminen kvar. Snacka om fort det går! Men man får ju njuta så mycket som möjligt. Haha, det är bara att bjuda på sig själv, vi lever kanske bara en gång. Haha, men nu så ska jag försöka hitta nått jag kan äta. Är feeeeet med hungrig. :D

gossip ikväll

JUSTE! Idag är det ju underbara Gossip Girl. Haha, jag som är typ super nörd på det har sett alla avsnitt. Kan verkligen inte missa det! Chuck is the hottest ofc! Haha, men ska fortsätta med mina läxor så att jag inte får panik ikväll då jag kommer på att jag inte har gjort dom..

första november

Idag har det inte hänt så mycket. Mormor och morfar var här och hjälpte till med mitt rum. Så nu är det i stort sätt klar. Har satt upp gardiner, så att man inte ser in. Har värsta insynen, så det behövdes. Och så har dom satt upp mina små hyller där jag har min lilla träfigur där det står kärlek. Haha, det är så fint. Lovar att slänga in en bild när min kamera är lagad.
Har i alla fall pluggat i typ flera timmar, har engelska och tyska prov imorgon eftersom att jag missade dom förra veckan. Ska oxå redovisa min no uppgift, känner på mig att den inte kommer att bli så bra. :/
Märta är tröttis.. :)

RSS 2.0