jag har bästa humorn!

sitter på rummet efter 2 timmar soffslapp med mamma , vi har kollat på bröllop och jäkelskap, haha , och jag tycker att det är skitkul, och mamma satt alldeles tyst medans jag SKREK av garv, mohaha , det är så jävla kul.. :D Men nu så ska jag nörda mig lite på playahead radio och spana in en massa bloggar. see yah! ;)

juste, imorgon så ska jag , mamma och mammas kompis in till stan och kolla på pride! yeah, missade det förra året så nu fasen ska jag dit. vet inte om det blir bio oxå imorgon , mamma vill se sommar med göran, så det kanske blir den, gelst vill ju jag se harry potter, men det vill inte mamma, men jag ska ändå se den när pattis kommer hem. :D


yäh

då var man tillbaka hemma, det var inte så jobbigt som jag hade tänkt mig att det skulle bli, men vi var där bara i en timma. ( mamma glömde pengar till den där automaten) men jag körde mest ben eftersom att jag glömde mina handskar hemma, (får värsta bigga blåsorna annars) men nu så ska jag läsa ut den jävla boken, hur seg kan man va på en bok? jag brukar ju bara sluka böcker, men de är bara att jag har läst samma bok nu 2 gånger på rad! så jag har inte hunnit glömma allt som ska hända, så jag sitter och bah; ja, nu kommer det, och nu händer det, och nu tänker han så osv. tråååkigt


me drar och tränar

yäs, vaknade vid 10 av att mami väckte mig, äntligen! så nu, eller så snart när hon är klar så drar vi till sats. hoppas att det inte är så mycket folk där, men det kommer det att vara bara för att jag inte vill det. men i alla fall, idag händer ingenting,.. bajs, nattis pattis kommer hem på söndag! :D

PANIK!

yäs, kom hem från handbolls träningen för ett tag sedan, och shiet va besviken jag är på mig själv som inte har tränat ett dugg!! gasch, pallade typ ingenting, och fick nästan panik när tjejorna började snacka om att don hade sprungit varje dag, GAAAAH! panik som får, men ska dra till sats imorgon, och nu så ska jag fasen ställa klockan! och jag ska tvinga mamma att hon ska upp, och eftersom att mamma börjar jobba snart så ska hon fråga en som hon känner som jobbar där om jag får komma dit själv, eftersom att jag är under sexton så får jag inte gå dit utan vuxen, barnsligt i know, vad tror dom ska hända? att jag ramlar när springer på bandet? fast, det låter ganska likt mig att göra. men ändå. :)
nej , nu så ska jag spana in lite bloggar innan jag lägger mig i sängen och kollar på film. 

bläh

nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik , mami är och handlar så har inte så mycket för mig. men ska ut med vovven nu, ciao!


me goes happy today

woho, me is so happy right now! eftersom nu har jag och felicia sötnosen herself bästämt att vi ska hitta på nått på lördag. Och det var liksom evigheter sen vi sågs , gasch, nu kommer jag att vara överlycklig hela dagen . Så det kommer att bli en tråkig dag fast med glatt humör. För idag så händer ingenting, hade tänk att jag skulle dra ner till centrum en stund och kolla på stadium efter ett par skor, kom på härom dagen att jag har 200 kr där, najs att jag alltid ska glömma bort saker. fast det kan va bra ibland, för då behöver jag inte köpa upp pengarna det första jag gör. :)
Men nu så ska jag ner och föna håret, sen så ska jag klä på mig. :)
todays outfit bblir bara tajts och en lång blus från hm

inge sats

guten morgen, vaknade vid 10 och då var det tydligen försent att dra till sats, mamma hade tydligen redan varit ute och sprungit så vi tar det imorgon istället. :) men nu så ska jag duscha.. 


slut för idag

nej, nu säger jag godnatt, ska upp tidigt imorgon då jag och mamma drar till sats. nu hade jag tänkt att läsa lite, fast kommer säkert att somna i boken som vanligt.. :)


(bild från google)


vart tog du vä

låten som var våran, minnena som man aldrig skulle glömma. skratten som man skulle höra i huvudet varje dag, du och jag som oskildbara.. allt är bort glömt


nu nu nu!

nej, nu är jag trött på sverige! Jag vill bara åka utomlands och bli brun, nu när nattis pattis är det så får jag värsta avis känslan. I know, jag ska till australien nästa år och utomlands med mami någonstans, men det är långt dit, och jag vill vara brun NU!

förra året i törkey, vill va pepparkaka nu! :O

jag är förkrossad!

ligger just nu i sängen och myser med min bäbis, har ingen aning om vad jag ska göra , men jag ska nog komma på nått. Är lite små deppig efter att ha insett att min kamera är sönder! jag är helt förkrossad, den är lixom helt svart i skärmen , men det går att ta kort och så , men man ser inte vad man tar kort på! nån som har nån aning om vad det kan bero på?

miss yah!

nattis pattis elskling bästavän, var snäll och kom hem nu, jag vet att du inte har varit borta så länge men det känns som en evighet!

helsinki

nej, jag pallar inte att packa upp eller duscha eller käka eller åka till ikea. Mamma och brorsan ska ändå dit i eftermiddag, eftersom att brorsan flyttar hemmifrån om en vecka! woohoo! Snacka om najs, och då ska dom dit och köpa lite grejer. Men pallar inte följa med för jag och mamma ska ändå dit senare då vi ska fixa mitt rum.
juste , på båten var det fett najs i alla fall. Igår så gick vi omkring i helsingfors, och jag har bevis på mina fötter som är alldeles svullna! pissigt värre, men i alla fall . Vi gick på en marknad där som var hur mysig som helst. Det blev lite shoppning där, ett flätat läderarmdand, nått konstigt vitt halsband. Det fanns inte så mycket fint där , mest en massa smycken och träskedar. Men vi pallrade i alla fall oss vidare till HM, så jag fick en jacka som i fell in love with! var tvungen att värkligen pressa mamma och mormor att jag skulle ha den! haha, :D
Men nu så ska jag kolla på film, eller läsa. Har inte läst ut twilight, måste göra det så att jag kan börja på min nya, the host, som oxå stephenie meyer har skrivit.. :)

me is home

hemma, men skriver senare, ska packa upp, duscha , käka ,  jaa , och typ åka till ikea

jag är klar

woho, nu har jag äntligen bestämt mig vad jag ska ha med mig , imorgon, när vi ska gå runt där borta så ska jag ha chinos och t-shirt och imorgon kväll blir det tajts och min nya röda blur från kapahl! :)

en låt

har helt fastnat på den här låten, gasch! i love it!


kryssning idag t ons

yes, vaknade vid 10 idag, mamma lät mig sova ut eftersom att vi drar på kryssning idag, Very funny, med hela soumi power ligan! Kommer att gå av imorgon i helsingfors, och gå runt där hela dagen, så sen på onsdag kommer jag hem. Men nu så ska jag packa och fixa mig .. :)
det här hade jag tänkt mig att jag skulle ha på mig på båten, har inte tänkt ut vad jag ska ha imorgon kväll, men då blir det väll tajts eller nått liknade.. :)

jag har en gåva! :O

då säger pullzan godnatt, ska läsa lite och kolla på film, samtidigt! det är en gåva jag har, kors i taket säger jag bara!

käften snorungar!

tänkte just på, vad i helvetet skriker ungarna på gården för. Dom typ höll på i 3 minuter, och bara skrek . Fasen, tänkte bara håll käften innan jag kommer ut och ger er en höger. Men då tar jag en titt ut genom fönstret , och ser att dom står och skriver mot himlen, ba vafan är ni dumma i huvudet, gud finns inte. Men så tar jag en till titt och ser att det bara är en luftbalanong som flyger jävligt nära hustaken,  hahah, och det var det enda som gjorde mig så jävla förbannad, en luftballong! jag är ju för knäpp... mohahahahahh




outfit

Kom hem från eurostop och centrum för några timmar sen, det blev inga skor för mamma tyckte att det var onödigt, fast jag fick ett par till chinos. Hade tänkt att jag skulle hitta ett par svarta , men det fanns inte , bajs! :(. Men nu så ska jag snart äta, natta skulle ringa mig när hon hade duschat klart, men det har gått 2 timmar nu, så jag vet inte om vi hinner att göra nått eftersom att hon åker till egypten imorgon , buhu, kommer att sakna henne fett mycket!

todays outfit blev dom nya chinos från kapahl och en blå randig lång ärmad tröja från HM

godmorgon

vaknade alldeles nyss, så då gick jag in till mamma, men hon såg helt död ut och hon mumlade nånting om attt hon hade ont i huvudet, så jag vet inte om det blir någon träning, tror inte det. Men jag kan träna sen på torsdag när jag har kommiy hem. Idag ska jag i alla fall åka till centrum först och köpa ett par till likadana chinos som jag köpte igår, med tanken om att hon var så billiga. Och så ska jag köpa ett par vita tygskor på lindex, såna utan skosnöre. Jag vet, dom är skitfula, men dom här var faktiskt helt okej.

Men nu så ska jag gå in till mamma igen och meddela att vi kan träna ikväll, sen så blir det frulle, sen så ringer jag nattis pattis och meddelar att jag drar till centrum innan vi hittar på nått..


nästan min grav där!

jo, kanske ska berätta lite om hur jag hade det i småland, jo, JAG HADE SKITTRÅKIGT, JAG TRODDE ATT JAG SKULLE DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!! så hade jag det, fast det ända roliga var att min faster jenny laddade ner början av Midnight sun till mig eftersom att författaren inte har skrivit klart den, men börjar var bra.. :) det var det ända roliga. Fast jag hade ett knep, jag tänkte om jag går och lägger mig tidigt, så slipper jag spela glad, och om jag sover hela dagen så går dagarna mycket snabbare, och då kanske jag kan få åka hem nån gång, och det funkade! :O Så dom 10 dagarna jag var borta bara sprang iväg! :D

farmors och farfars hus i småland, fagerhult.. :)

hon försöker

yäs, mendans jag var i småland så passade jag på att spela lite minigolf där, sorry nattis , men det var mycket finare baner där än där vi var, där jag var så kallades det inte för minigolf, för av nån konstig anledning så kallades det äventyrs mingolf (?) men stolt som var jag var så kom jag på delad sista plats, jag var i alla fall inte ensam den här gången.. :)

juste , och då fanns det en lite ''affär'' där som sålde saker som dom själv hade gjort, så nu är jag rätt glad över att jag har ett armband som ingen annan har, fick det av min pappas sambo så jag tror att det kostade 70 :- , det var lite dyrt, men jag orkade inte tänka på det, fast hon så lite konstig ut när jag sa att jag ville ha den , mohahah...
(det är alltså det svarta med ett litet hjärta på , det silvriga är från MQ) 

nya inköp

För någon timma kom jag hem från eurostop, det var tydligen rea på kapahl, så mamma ville åka dit. Hittade ett par fina chinos,eller det är inte riktigt som sånna, för dom som jag har nu är mycket tunnare, men vafan spela roll, dom ser exakt likadana ut. Och så fick jag en röd/vit blus, som är super duper fin till vita shorts.  Och så fick jag såna där mjukis byxor som det ser ut som om man har värsta hängpungen i , som jag ska ha när jag dansar på sats..
Men nu så ska jag väcka mamma som har slocknat i soffan så att hon kan få börja med maten!

På måndag åker nattis pattis bästavän till egypten så då drar jag på 2 dagarskryssning med soumi power ligan, och om en vecka tror jag så flyttar min storebror hemmifrån, wooho, så då får jag hans rum.. :D

i'm back on track

älskling jag är hemma nu, hemma som en hemmafru... yäs, då var man hemma igen. Skriver sen, måste hoppa in i duschen efter 5 timmars bussresa.. :(

huset i australien

farmor och farfars hus i australien som jag ska till i februari. Hittade den här på datan eftersom att det är farmors, men det var ett jävla jobb att hitta den..


<3

gammal bild på oss, men den får duga. haha , det var när pappa och angelina kom upp helt oväntat hemma i väsby, snacka om att jag blev surprised!

lillasyster älskling

Sitter nu hos farmor på farmors data. Pappa, hans sambo och lillasyster kom hit för ett tag sedan. Men dom har redan åkt. Naw, lillasyster blev jätteledsen när vi skulle säga hejdå, aaaaw, men kommer att träffa henne imorgon. Idag har jag i alla fall varit ute och sprungit en kilometer med farmor som cyklade bredvid. Gjorde några övningar från pappret. Sen innan pappa kom så kastade jag och farmor pil. Resten av dagen vet jag inte vad vi ska göra, just nu läser farmor och snart ska vi plocka rabarber, eftersom farmor ska göra rabarberpaj tills på lördag då vi ska på ''logdans'' kommer säkert att vara very tråkigt, men får sysselsätta mig med lillasyster. Men nu ska jag gå och ta ett glas vatten.. :)

hejdå!!

gäääääääsp.. vaknade alldeles nyss av att mami väckte mig. Idag åker jag till småland och vet inte exakt hur länge jag stannar, men alla som har mitt nummer ring och messa fett mycket. kommer att sakna nathalie bästis elskling allra mest!

good night

godnatt alla läsare, har packat färrdigt nu. Vet inte om jag hinner att skriva nått inlägg imorgon, tar kvart över 11 tåget/bussen. ;)


mami i love u

sitter och kollar på kronprinsessans födelsedag på öland. Och Måns Zelmerlöw uppträdde alldeles nyss, och mamma har fasen rätt. Han är jävligt snygg! Så gudomilgt fina ögon! Har värkligen inte packat klart , men mamma vill inte hjälpa mig. BUHU... Men måste göra det innan jag går och lägger mig. 

haha, mamma är hör gulligt!

Mamma: men du ska ju åka imorgon!
Jag: Ja, kommer du att sakna mig?
Mamma: nej.
Jag; jooo, lite?
Mamma: ja, faktiskt. 

Naw, mamma, jag kommer att sakna dig oxå! 

GRRR ...


toa på bussen? :S

jag orkar värkligen inte packa, men måste är ett måste. Och om jag ska dit ner så får jag fasen börja nu, nån som har något tips som jag kan ha på mig på bussen?, vet liksom inte om det kommer att vara varmt eller kallt på bussen. Men det får väll bli tajst som vanligt. Och jag hoppas värkligen att det kommer att finnas toa på bussen, eller jo. Det måste det finnas, tror inte att folk kan hålla sig i fem timmar... :)


haha, fyfan va fult!


jag är en tjuv! mohaha

när jag säger att jag blir överlycklig, då blir jag VÄÄLDIGT ÖVERLYCKLIG
tröjan är från Jack and Jones. Brorsans, men snodde den. SKITSKÖN!

panik!

Har precis kommi hem från centrum, och jag är överlycklig, och nu när jag skriver det så är jag värkligen ÖVERLYCKLIG. Jag fick ju nästan panik av att jag inte hittade ett par jeansshorts, hade letat på både H&M och gina. Men tvingade mig själv att gå in på gina igen för säkerthets skull, och hittar jag dom! Längst in i hörnet. Tack Gud att det fanns i min storlek oxå! :D gaaaaah , och så fick jag ett svart vanligt linne av mami oxå.. :)
Men nu så ska jag börja att lägga fram kläder på sängen, och sen ska jag käka. Sen är det bara att börja trycka i allt i väskan! :D

dom är inte grå, men dom blev det med kameran.. :(

dom är inte grå, men dom blev det med kameran.. :(


leende isblå ögon

se man på, pullzan har sminkat sig idag! haha, fick bara en kick av att göra det. Eftersom att det är dåligt väder så får man passa på.. :) Men nu ska jag snart dra till centrum med mor min tror jag, har bara ingen aning om vart hon är.. :S


centrum today

yäh, vaknade för ett bra tage sedan. Pallade inte springa idag ås det blev lite sovmorgon. Idag så ska jag i alla fall till centrum och kolla efter jeans shortsen som jag sa igår. Ska kolla om det finns nå snygga på gina tricot. Sen så ska jag börja packa, eftersom jag inte vet när jag kommer hem så blir det att packa mycket kläder, kommer nog att vara där i 2 veckor, kanske mer om jag får lust. Men nu får man bara hoppas på att det fina vädret ska komma, sen så är jag nöjd.. :)


farfar är grym!

drar ut med hunden nu, sen så ska jag sussa gääääääsp, är really tired. Ska upp tidigt imorgon och springa, eftersom att jag ska springa med farfar så måste jag få upp kondisen. Han har fasen bättre än vad jag har, och han är lixom 60 bast, eller äldre, jag vet faktiskt inte.. piinsamt!

miss the old times!


fashion against aids

Vill bara ha den här, men jag tror inte att dom finns i butik. Finns på H&M för 149 kr. Och där går pengarna till AIDS, fashion against aids) Och den här trojan är designad av Katharine Hamnett.


oversize jeans shorts?

Har precis kommit hem från kvällen med nattis och hennes familj. Det var väldigt trevligt, gick inte så bra för mig med minigolfen men kom i alla fall på sista plats... alltid lika possitiv - men men , sen efter det så gick vi och tog en glass, sen åkte vi till nattis mormor  och morfar lägenhet, .. nattis mamma skulle vattna blommorna- sen så åkte vi hem. Det blev inga bilder, sorry . När jag kom hem så drog jag fran alla jeans jag äger och kollade vilka jag kunde klippa sönder och använda som shorts. Men hittade inga som är tillräkligt stora i låren på mig. Tjockis jag är, haha . Men ska åka till centrum imorgon med mami och kolla efter ett par oversize jeans shorts, någon som har någon aning av vart man kan hitta ett par sådana? 
Men nu sitter jag och kollar på beck enslingen, tror jag att den hette.. :)


drar nu

drar och spelar minigolf m bästis nu, skriver när jag kommer hem.. :D

vad har jag i huvudet?

wow, skulle bara kolla en sak för skojjs skull, jag har haft den här bloggen i tre dagar, och jag har redan skrivit 25 inlägg? är jag knäpp eller? tydligen...

nörd jag är!

ska in i min värld nu, alltså läsa.. 

visst är jag fin i mittbena? :O or NAAAAAAAAAAAAAAT!

blö väder

vaknade idag av att mami väckte mig , .. i know, inte kul ... och vi skulle tydligen ut och springa. Gick inte så bra med min usla kondition nu, men fasen, det är bara att bita ihop. Sen så råkade jag säga nått dumt till mamma, och då blev det fajt! fasen , varför ska jag öppna min stora käft hela tiden? jaja, nu är vi sams igen. 
Ringde pappa nyss som frågade om jag skulle komma ner till småland redan imorgon , men kom på att jag inte hade någe rena kläder, så åker på onsdag 11.50 och kommer att vara framme där nere vid 5! :O, tar typ 5 timmar att åka ner dit, ska åka buss och det kommer att vara värre! Men det värsta är att jag kommer att åka själv och att jag inte har någon data! :O Heartbreaking! Nej , men där nere ska jag låna farmor data, fast det kommer inte att bli så många inlägg. Men ändå ..

Nu ska jag ringa nattis och vid 3 eller 4 så drar vi och spelar minigolf med hennes familj inne i stan nånstans. Very mysigt, man hoppas bara på att det ska bli bättre väder än det här! Det har fasen spö regnat! :O

MIN BEBIS!!





gud va busigt

gud va jag är busig, får igentligen inte äte äpple, men jag var så himla sugen att jag gick och tog mig ett. mums, jag är typ beroende av äpplen, men efter utskällningen av tandläkaren så har det inte blivit några. Men nu fan, nu känner jag mig riktigt busig, mohhaha, snart kommer nattis hit,hon skulle bara checka med sina föräldrar sen går jag säkert och möter henne.. jobbigt! :D



älskar låten . <3

 

the game - better than the other side ( michael jackson tribute ) 

 


fiskfisk 2 gånger

yäh, har precis käkat klart, fiskbullar! mums, man passar på när brorsan inte är hemma, han är så jävla kinkig med fisk och sånt.. Men man ba, Hallå? vad har du innanför pannbenet? Fisk är ju det godaste som finns! :O, men men, blir så jäkla shönt när han flyttar hemmifrån, för då kan jag och mami käka fisk varje dag! ( överlycklig ) Men nu så ska jag ringa natta och meddela henne att jag inte pallar var, hade tänkt att spendera lite tid med mamma idag, eftersom att jag åker på onsdag, och imorgon så ska jag spela minigolf med bästis och hennes familj nån stans i stan , haha jag vet vad ni tänker! Julia spela golf? yäh, kommer att bli jobbigt, kommer säkert att slå nån med klubban eller nått värre, det är så typiskt mig att göra det. :(

bilder från dagen.. :)
jag och natta fick himlans tråkigt, och slängde ut fötterna ur fönster med varsin strumpa.. :D
till alla er som tyckte att jag var helt puckad för att jag klippte av mitt långa hår, se här då! det börjar att växa ut igen (!) vad säger ni nu då? va,va,va? :D
vi typ kollade på film hela tiden , men var nog alldrig riktigt inne i filmen, fast det var mycket roligare att kolla upp och ner :D
yäh, mitt hår är brunt. :( :O

(?)

drar till nattais pattis älskade bästavän nu, :D


YEAH!

shiet va mycket som blev bestämt idag då, ringde pappa för en stund sedan och sa att vi skulle ' lägga ner stridsyxan'. och han tyckte att det var en bra ide, och jag sa att jag ville komma ner till småland, så han ska boka bussbiljett till mig så jag åker på onsdag tror jag, han ville att jag skulle åka redan imorgon, men vi helst för bereda mig för det .. :)

typ 4 år sedan.. :O


WOW!

WHAAAAAAAAA! min farmor ringde nyss och frågade om jag ville åka till henne i Austrailen, men hallå ? man tackar väll inte nej till det och åka dit och vara där i 2 hela veckor? :D haha, så jag åker en vecka innan sportlovet, jag vet, det är långt dit, men nu har jag i alla fall något att se fram emot! :D

 


happy day!

vissel , vissel , vissel, jo idag så käns det jävligt bra har, ingen aning om varför , men jag är på världens bästa humör! :D haha , vaknade typ vid halv 10, av att jag fick tanken av att jag skulleut och springa , ( men gjorde det inte, haha, pallant ) men i alla fall, då slog det mig att jag kunde lika gärna göra det ikväll :D för då hänger mamsen på.
Men nu ska jag duscha sen ska jag ringa bästis, det är igentligen hon som ska ringa mig, men jag slår vad om att hon har fastnat i boken hon lånar av mig ( expert på att rodna ) som vanligt, ;)

brun eller vadå?, haha, nej, men det var typ i vintras när jag hade fuskat lite. (a)

DÖD!

yes, har precis kommit hem från natta, så ska alldeles snart gå och lägga mig. men tänkte bara undra en sak, kan man få 4 myggbett av en och samma mygga? jag har lixom råkat fått det på mindre än minuter. Men den myggan fick betala med sitt liv, så nu är den numera mosad på nattas tak, så hon har mitt blod i sitt rum, smaskens!


 

man ser inte så bra, men det är den mosade myggan och mitt blod, mohahah

 



choklad all the way!

nu ska jag och nattis tjocka oss framför teven, :D


hej hej sommar

Nu sitter jag hos natta , kom precis hit efter att ha varit på gribo och köpt choklad! MOHAHAH, tjöckis? I know.., och nu ska vi fortsätta att kolla på film, sen kommer jag att gå hem när mamma ska ut med sista kisset med ärtan, som kommer att bli vid 10 halv 11 i think ! :D

ja, soooooooo sexy, men enligt natta är den sooooooo , ja du vet , det där! ;)



filmtime! :D

sitter hos natta nu och glassar, har fixat med headern som ni ser. very najs fågelbajs. Jag natta och jossan ska snart kolla på film, dom har suttit och väntat på mig för att jag ska bli klar så nu ska vi ta och se en film, sen så vet jag inte vad vi ska göra, ska säkert hem och käka när filmen är slut. :)

miss you like hell <3


yäh! :D

duschen kallar på mig, sen drar jag och mami och köper golv, skriver när jag kommer hem , :D eller kanske inte, ska va med nattis då. :D 


bästis, alltid du och jag gumman ... <3




ajajaj!

yes, drog ut och sprang imorse, och fyyyyyfan! fan vad jag ångrar mig att jag inte har tränat på hundra miljarder år! Min kondition har helt gått åt helvetet! men ska ut och springa ikväll oxå och då ska jag göra alla övningar oxå som vi har fått av tränarna, som jag inte har gjort en endaste gång! smisk på min bak blir det i höst... :(

godnatt

nej, nu kom mami in för en stund sen och sa att jag skulle sova, jag vet att det är sommarlov men jag ska upp och springa imorgon eftersom att jag inte gjorde det idag! :(


fan, !

jag kan värkligen inte sluta tjura när jag ser det här, det gör mig så j*vla lesden att sen henna stå där och gråta inför alla människor! 



stuck!

jag kan inte fatta hur jag har fått den här låten på hjärnan! eller jo, det kan jag . lyssnar på den typ hela tiden, men börjar faktiskt att tröttna på. fast ändå när mami lyssnar på radio och den kommer upp så måste jag bara höja. haha, men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa i en timma, .... eller två .. :)


dagen köp

yes, var på centrum idag med mamsen, mamma och brorsan har tröttnat på att jag läser om alla twilight böcker hela tiden, men halli hallå, jag kan faktiskt inte rå för att dom är bra?! Så för att göra dom lite mer ''glada'' så köpte jag den på engelska istället som jag ska trava mig igenom, haha , vi får väll sen om jag köper den andra , eller om jag hoppar direkt till tredje, jag tror nästan det eftersom andra är så sorglig.. haha. :'(

fett dålig bild jag vet, men min andra mobil är helt cepe i knapparna, så jag har en gammal .. ):



åland igår

Jupps, nu sitter jag och kollar igenom bilderna som blev på åland. Tog lite, men det blev inte så många eftersom att det inte var så fint väder som ni kanske ser på bilden .. :) 



Nej, nu måste jag lägga av

Nu ska ja fasen stanna med den här jäkla bloggen! Byter föffan hela tiden, men men. antiningen cepar den sig eller så bara är jag inte nörjd med namnet och måste byta. men fasen, nu blir den här tilll min grav, det ska jag försöka att lova! :)


RSS 2.0