jag pallar inte!

nej, jag pallar inte med bloggpaus. Jag pallar inte av att deppa bara för en ynka person som är så jävla dum i huvudet så att det inte är sant, och som faktiskt. Förlåt, men han kan faktiskt gå och dö på riktigt och aldrig mer komma tillbaka! 
Så, men i fredags så åkte jag i alla fall på tränings läger med laget i enköping, det var mycket kul i alla fall. Vi tränade mycket och grillade korv och idag så hade vi tränings mach mot Västerås. Men vi spelade faktiskt rysligt bra, fast att vi förlorade. Men det var våran första match med våran nya tränare, och hon skriker på oss att det ekar i hela hallen . Haha, hon är för rolig! 
Men men, tjockisen herself har i alla fall precis käkat donken, och det var najs . Så nu känner jag mig lite extra tjock, haha. Men nu så ska jag gå och ta och hämta mina läxböcker, har miljarder läxos till imorgon och i veckan.. ha det najs fågelbajs! 
Mohaha, snodde den här från Matildas blogg, haha. Det var idag, jag har så jävla ont i ryggen att det inte är sant. Och Mickis skulle massera mig, men det blev skrik och tårar för mig!



bloggpaus

pallar inte med livet, är blond, älskar skolan, står för vad jag säger, kan säga för mycket, kan gråta, kan skratta, kan älska och kan HATA! Så från och med idag så tar jag en bloggpaus, vet inte hur länge den varar, men who cares? 


me goes blond!

Gud, jag har blivit skit konstig och tycker att det är kul i skolan. Jag och Nattis sitter på samma bänk varje rast och kollar när alla går förbi. Och hälsar på all sexor, och dagens var att göra High Five med alla som passerade oss. Vissa gjorde det och andra inte. Och vissa värkligen tog i, så handen typ gick av. Bajs människor det finns asså. Men men, vi hade i alla fall hemkunskap idag och det var najs, fick redovisa om diskning. Och det kan jag typ allt om, mohha.. stolt!

Haha, men ska snart käka och dagens måltid blir lasange. Färdig gjord självklart, det är den bästa! Senare ska jag på träning, har värkligen ingen lust med det, har en sån jävla träningvärk så att jag går som om jag har skitit på mig. Och självklart så dör nattis av garv! mohaha...

Kolla , jag blev fett nöjd med håret. Det ser helt naturligt ut så det är bra. Mamma har sagt att jag ska slinga 3 gånger om året, så jag ska få slinga innan och åker till Australien i februari. Yeah, blondes have more fun! :D



frissan imorgon

Så, nu sitter jag med nattis pattis bestis och vi har precis käkat hamburgare. Skolan idag var najs, lite småkul sådär. Det är en sån HIMLA SÖT kille i sexan att jag och nattis blir svaga i knäna av att kolla på honom. Han är så JÄVLA GULLIG! Shiet, och så är han väldigt blyg, aaaaaaw! Me and Nattis löööööve him! :D

Men nu så ska vi lyssna lite på musik, sen så snart så ska nattis dra hem och jag på träning. Orkar egentligen inte, för vi ska springa fyra varv runt en sån där löpabana. Ja, vissa kanske inte tycker att det är så mycket, men det tycker jag som inte har tränat på hela sommar. .. -.-

And guess what?! Julia the master ska slinga håret imorgon. Min mamma har gett sig, wiiihooo! :D Fan va jag är glad, då blir det blondt som jag vill ha det, slänger in före och efter bilder imorgon

JAG ÄR COOL

Yes, kom hem från en lång skoldag. Slutade halv fyra och sista lektionen var tyska och det var BAJS! Men idag hade vi i alla fall bild, och vi var tvugna att rita nån händelse, och smarta jag ritade när en blinkade. Och självkart så ska bildläraren komma och lägga en pissig kommentar om att jag borde göra si och så . Men skit på dig det är min tekning!

Nån i klassen ; Är du snäll?
Bildläraren ; Nej, men fråga Julia om det!
Nån i klassen ; Är hon snäll ?
Jag; nej.

Sten cool som man är så blev läraren lite småsur, men man ska väll vara ärlig inte sant? Mohaha, Men men. Nattis och jag har gjort klart No läxan så nu sitter vi och ritar av varandra. Nordigt värre. Men ska dra på träning sen vid sju, tror nog att jag tar bussen. Men ska ringa mami nu och meddela att det är i Vilunda! 

I'm alive! :O

Sitter nu i soffan och kollar på teve. Har precis kommit ut ur badet, badade typ i 3 minuter sen så orkade jag inte sitta där någe mer. Det blev så långtråkigt. Sen när jag skulle tvätta håret så trodde jag att jag skulle svimma, shiet. Jag kände mig fett konstig så jag var tvungen att sätta mig ner igen.. Jaja, men jag lever i alla fall nu.

Imorgo  är det skolan igen, naaajs. Så nattis kommer hit imorgon bitti tidigt eftersom att vi börjar 08.35 tror jag om jag inte minns fel. Men nu så ska jag umgås lite med mamsen , är så himla tränings sugen så, nästan bara nästan att jag kan dra ut och springa.. 

Småland i somras.. 



jag är en kock! ;O

yes, sitter i köket och väntar på att hamburgarna ska bli klara, Mamma drog ut med hunden och gav mig uppgiften att göra lunch till oss båda. Har varit på SÖRAB och lämnat brorsans gamla säng. Yes, men nu har mamma kommit tillbaka, jag har nog råkat bränna hamburgarna , så det gör nog susen på att göra mig glad. Fast det är jag redan.

Resten av dagen kommer att tillbringas i min säng eller i soffan med min bok, nattis har kalas för sin storasyster så ja, vi kan helt enkelt inte göra nått. Men hon ringer ikväll och kommer säkert att säga att hon kommer till mig kvart i åtta imorgon bitti.. :D

lite rörigt blev det

kommer typ inte kunna blogga så mycket eftersom att jag måste sitta vid mammas dator då, min brorsa har ju pajjat sin så då tog han min -.- aja, ska typ få tillbaka den om en vecka. Och det kommer inte bli några bra bilder eftersom att min kamera helt jävla paj. Gasch , mamma ska lämna tillbaka den men just nu ligger den i hallen på en hylla och ruttnar! -.-


Yees, idag har jag vart med nattis, vilken nyhet I know, men i alla fall hon kom hit ganska sent på eftermiddagen och vi kollade på Slumdog Millioner, stavning har jag ingen aning om. Men men, vi drog ner och köpte godis oxå, jag köpte klubor på 40 kr! :O Fast det blev bara 8 stycken, så jag har bara 3 kvar. Oupsi (a) Haha, men nu har hon i alla fall dragit hem, har redan glömt bort vart hon skulle. 

Men men, mamma är inte hemma så det är jag och hunden bara. Hon ligger på nedervåningen så ska gå och hämta henne, ska läsa The Host nu, började på den imorse. Och den värkar fett bra, inte för att jag har kommit så lång men det är en bra början.. :D

nej, jag måste ta och måla naglarna, det ser förjävligt ut! -.-

hahha, hittade den här bilden på mammas data! Mohha, typ ekencup förra året. Haha, jag ser ju fett konstig utan tandställnigen ?! mohahah, sääääxy! ;)



2 timmar rast! :O

tjuba, hemma nu efter någon timma med handledning. Vi har 2 timmar så jag och nattis pallade inte vara kvar i skolan så vi drog hem till mig. Vi kanske går tilbaka och bara sätter oss vid en bänk sen, spanar in några nya sexor och sånt. Det är najs, kommer själv ihåg hur det var att börja sexan då alla stirrade på en, men nu är det fasen min tur!

jag och felicia kör real teamwork! :D


trötter

Vaknade typ för 40 minuter sen, och shit vad jag är trött, gick och la mig sent igår så det är nog därför. Men idag är det i alla fall fredag och vi slutar nån gång vid 2 i think. Efter skolan så ska jag nog va med nattis får se när hon kommer hit om en kvart, så måste ner och käka och göra mig klar. Blev ett kort inlägg idag men får skriva efter skolan.





-.-

datan kukar sig , skriver imorgon..

UUUUUUSCH!

Haha, jag vet, till och med jag blir skrämd av bilden. Men det är faktiskt jaga i början av sexan, vilker emo jag var! Typ värsta freaken. Men men, jag har typ varit allt. Emo, vanlig, fjortis, mindre fjortis, mer fjortis och MEGA MEGA MEGA FJORTIS! Gasch, dom bilderna vill jag inte ens visa, det är blä på dom bilderna. 


jag luktar svett !!

yääs, me is back on track! Hade cooper-testet idag som sagt, gick faktiskt rysligt bra tycker jag i alla fall, är stolt över mig själv. Men ett STORT tack till felicia som jag sprang med som sa åt mig att inte stanna hela tiden, och det behövde jag. Så jag och felicia sprang 4 varv på 12 minuter, och det kändes som om jag skulle dö. Men dom sista 40 sekunderna så ruschade vi, det kändes som om jag inte hade några ben kvar, det kändes fasen nästan som om jag flög! shit...

Men men , men efter testet så hade vi vanlig träning, och fick värsta adrenalin kicken och ville springa omkring hela tiden. Men vi passade mest, och vi börjar bli bättre och bättre med tempot, och det är ju najs! Riktigt najs. Men efter träningen så fick jag skjuts hem av Camilla, riktigt snällt eftersom att mamma dissade mig efter testet, och nej, tänker inte säga andledningen...

Men nu så ska jag städa mitt rum , har kläder över hela sängen. Och ska bestämma vad jag ska ha på mig oxå, hoppas att det blir lite mulet, satan jag är ju knäpp längtar typ tills det blir höst. Men vill ha en massa nya kläder till det så att jag kan gå runt och mysa. Mohaha, men ska försöka att tagga upp mig nu till dom vanliga lektionerna och inte vara så jävla blyg mot lärarna. Har nya så måste göra ett gott intryck! ;)

Sara Love ft. Milano - Glamour bitch


cooper-test

Tjaba, har inte tid att skriva. har precis borstat klart tänderna och ska ner och ringa mormor, fattar inte varför jag är så stressad, ska till träningen kvart i sju. Men jag måste hinna med en massa saker innan, ska försöka att städa rummet innan mamma kommer hem annars blir det sura miner. 

Idag på träningen har vi i alla fall cooper-testet, kommer typ inte att palla ett skit. Och nu när mamma inte kommer och kollar så kommer jag bara ge upp, vet inte varför men det går mycket bättre när mamma är med, för då vet jag om jag inte står ut så blir det sura miner sen hemma. Men får tänka på henne medans, ska försöka att inte tänka på att det är skola imorgon oxå, då ska vi redan börja med vanliga lektioner, snacka om bajs, men vi får gå hem vid 2 typ..

nattis kom till mig en timma innan skolan, och vi blev helt hyper av nervösitet, shiet, vi sprang omkring i huset och gjorde en massa ljud och ja allt!
efter skolan så ritade jag av nattis, mohahah, likt eller vaddå? ;) 



laddat vapen!

Gud, jag vill bara inte gå och lägga mig, för då kommer det att ta åratal för mig att somna. Men hade tänk att läsa lite, har fortfarande inte läst ut Twilight , men har faktiskt bara ett kapitel kvar nu. Sen ska jag börja på The Host, så man vet aldrig, jag kanske hinner att börja på den ikväll. Men nu så ska jag ner och fråga mami efter lipsyl, känner att mina läpper håller på att torka sönder, har typ blivit beroende av läppglans så det är nog därför.

Jag har laddat klart inför imorgon , men det är bara några till saker som ska köpas, som en filofax , pennfodral och stiftpennor. Yees, i år blir det plugg som gäller!



dresscode

Jag vet, jag suger på att lägga ut oufits och bilder och sånt. Men Nattis är så tråkig, jag får inte lägga ut bilder på henne den bajsungen, fast dom är hur söta som helst på henne! Men men, idag var jag i alla fall med Nattis och Jossan, vi kollade på Underworld, men sen när vi hade börjat att kolla lite på 2:an så pallade vi inte mer. Eller vi satte på musik istället, sen vid 6 tiden så skulle jag hem och käka. Jag gick göra maten, eller jag behövde bara göra en sallad så var det klart , vi åt det med kyckling och pitabröd.. muuums!

det här blev i alla fall outfiten idag, sorry för min min. Men det kändes som om min granne stod och stirrade på mig när jag bara stod där, mohaha, :D


skola imorgon

Jahadå, då var det skola imorgon då. Shit va sommaren har gått fort, lite småtråkigt sädär men det ska bli lite skönt att börja igen om jag ska vara ärlig. Enligt nattis och mamma ska jag vara nervös eftersom att jag ska börja i ny klass, men det är jag faktiskt inte. Nattis är skitnervös inför imorgon, men hon känner ju alla i sin klass och det finns inte nått att vara rädd för. Men men, kommer typ inte kunna somna i natt, är helt uppskruvad. Skulle kunna dra ut och springa nu. Men det är nog lite för mörkt. :D Mohaha, men jag ska faktiskt försöka att komma i säng tidigt ikväll, orkar inte vara trött och grinig imorgon.

Ska kolla in några bloggar innan jag kryper i säng , har stått nu nästan hela kvällen och fösrökt bestämma min vad jag ska ha på mig imorgon, men det blir en rutig kort-ärmad skjorta, slänger in en outfit imorgon och jag orkar. Börjar 10 så jag tror nog att jag går upp halv åtta så att jag hinner att fixa mig. 

ja tack jag vill gärna ha dom här till hösten. Snälla tomten kan du inte va tidig i år? för min skull? :D



tänker logiskt!

Yäs, idag är det sol. Men är inte riktigt hundra på hur länge det kommer att vara. Men imorse så vaknade jag i alla fall av att mormor klampade in i rummet, när mamma jobbar så tvättar hon åt oss. Och det är ju snällt. Så har hjälpt henne lite nu på morgonen, har fått en utskällning oxå för att jag har tappat bort mina nycklar, lämnar alltid huset olåst då. Oupis. Nej, men idag får jag låna hennes nycklar , ska leta efter mina ikväll eftersom att det är skola imorgon. Ska typ va där vi 10 sen får man gå hem, men den stora fråga är vad ska jag ha på mig? :S

Men snart så ringer nattis, hon är på centrum och köper block och pennor till skolan som jag gjorde igår. Snacka om att jag tänker logiskt, jag har skaffat ett block där man kan ha alla ämnen i. Allt i en lixom. Jag är smart! :D Men nu så ska jag ner och spana in vad jag ska ha på för skor, hade tänkt på ett par med klack som jag aldrig har använt. 


nattis kommer

yes, vaknade av att nattis väckte mig och att det var en hårboll som killade mig på benen, hundskrälle förstörde min sömn, hon tar upp hela sängen! :O Och hon är lixom bajs-liten! Aja, natta skulle bara fixa sig sen så skulle hon komma hit, så ska hoppa in i duschen, men först så ska jag käka frulle. Mohaha, jag är skit hungrig och vi har inge bröd kvar, bara äckel havre fras ... -.-

Juste, min brorsa är så duktig så han har spillt mjölk på sin dator. Mohaha, klantarsel säger jag bara! Men han ska lämna tillbaka den då och då ska dom säga att jag som är 14 år har spilt mjöl på den för att det ska vara mer troligt. Så jag har pajat en dator, mohahah. 

ja , om ni undrar vad jag gör när jag har tråkigt. Ja här har ni svaret! mohahahaha...



men farmor sa?!

Farmor sa at hon hade skickat en kopia till mig på biljetten till autralien, men den har inte kommit! Och hon sa att den var skickad igår, BUHU, jag som vill kolla datum och tider och sånt så att jag kan planera lite. Men men, ska kolla mailen ikväll. Men nu så ska jag fixa mig sen dra jag till nattis, blir nog där ett långt tag eftersom att jag inte pallar att sova där. :D

i helgen när vi åkte båt, det kändes som om vi åkte runt hela jävla sverige! Vi åkte typ i 5 timmar, och mitt hår blev alldes bajsigt av all vind! mohahahahahahha....


natta sov över

yes, har typ inte hunnit att skriva nått men har inte orkat att logga in på datorn, men idag har i alla fall nattis sovit hos mig, så imorse så badade vi badkar! I konw, det blev skitäckligt vatten då, alla bakterier och skit. Men men , efter så blev vi i alla fall rena. När vi hade fixat klart oss så drog vi hem till henne och kollade på Underworld 3! Vi har typ längtat som fasen efter den, och efter den så blev vi så sugna på att kolla på 1:an för det är en sån ssöt kille med. mohaha.

Men nu så har jag i alla fall precis kommit hem, ska dra ut med hunden, sen ska jag käka och ska nog ta en dusch till senare drar jag hem till nattis igen då vi ska kolla på shopaholic eller hur det nu stavas!

Juste, ska kanske berätta lite om helgen. DEN VAR KATASTROFAL! Herregud, dom kunde inte ett skit engelska och dom snackade franska med mig, och jag fatta inte ett piss. Satan va pinsamt det var, dom borde tro att jag var värsta freaken som satt och höll käften hela tiden, och dom frågade om jag var trött hela tiden, men jag var bara sjuuukt uttråkad.
Men nu är jag glad att det är över, dom började snacka om att vi skulle komma till dom i frankrike, men lixom NO WAY, DÅ SKA NATTA FÖLJA MED!

Juste igen, jag har fått min rosa mjukisdräkt nu, mohaha stolt!

bilder från dagen;

ärtan fick sin mens, så hon var på pms humör! -.-
jag leker lite med ärtan som fick panik i väskan, mohaha, min fina nya rosa dräkt som ni ser :D
jag och nattis grät till Underworld 3, moahaha


grattis emma!

GRATTIS EMMIS PEMMIS PÅ DIN FJORTISDAG OCH FÖRLÅT FÖR ATT JAG GLÖMDE BORT!

Ligger nu i sängen och kollar lite på teve, skriver lite med emma som fyller år idag. Skvallrar lite sådära, mohah och det är ju alltid kul. Ska dra ner till mamma och säga god natt, ska ta bort sminket sen så ska jag sussa tror jag. Ska kolla om det är nån film på teve, kommer att ha så jävla svårt att somna , men jag är nog bara nervös inför imorgon då jag komer att göra bort mig totalt! 



dont mess with my sistah!


I love you sister to death tears us apart!

yeah, kallas det rubrik?

Tjenare era gamla raggare,  idag har jag vart med nattis pattis. Och vi drog ner till centrum som sagt tror jag. Köpte ingenting, men nattis köpte en blus och en rosa mjukisdress som jag såg först! Den hugghästen , och bara för att jag inte hade någe pengar med mig så köpte hon den , hon är ju för söt. Men ska dra till centrum imorgon innan jag drar till pappsen , usch jag vill inte ens tänka på det. Kommer att göra bort mig TOTALT! Men men, kommer typ bara träffa dom en gång så det är ju goodie! 

Kom hem från mosters kalas alldeles nyss, trevligt men lite små tråkigt . Gick till parken med lill- och mellankusinen. Så det lättade lite. God mat var det i alla fall, och himmelsk tårta. Gamla hedliga, jordgubbstårta! Haha, men nu är mammas kompis här och dom sitter nere och dricker bubbel, dom firar att mammas kompis har fått jobb. 

Men nu så hade jag tänkt att jag skulle sitta här ett tag, pappa har inte ringt som han sa, så hade tänkt att jag skulle göra det men vågar lixom inte. Han kommer säkert att sätta på högtalaren och säga att jag ska snacka engelska för alla så att alla förstår. Men bajs, det tänker jag inte. Så jag ringer nog han imorgon då han är nykter.

  


mitt rum :D

Guten morgen, vaknade för ett litet tag sedan. Och fyfan va najs det var att sova i min nya säng/rum. Men det pissiga va att jag har inga gardiner eller persienner, så vaknade typ att att jag fick solen i ansiktet. Medans nu mamma har mitt gamla rum, och det är KOLSVART eftersom den har svarta persienner. Mohaha, men är nöjd med mitt , slänger in en bild.

Natta ringde för en stund sen oxå , så hon kommer hit. Är inte klar, springer omkring i troser, så hon får faktiskt vänta. Men vi ska i alla fall dra ner till centrum, hon är så avundsjuk på att jag har så tydligen på mig så fina blusar. mohaha, så att vi åker dit vid 12. Men nu så ska jag klä på mig, :D



rosa?

Så nu sitter jag vid min dator i mitt första egna rum som jag fick redan när jag var sex månader. Ja, vad kan man säga om det, litet med rosa väggar! Men det har faktiskt varit ännu värre, förr var det rosa med nallar på. Uscha buscha säger jag bara. Men nu ä det till för att det ska vara ett så kallade gäst rum, eller ja, vi har typ aldrig gäster som sover över. Men det kan även kallas data rum eftersom att den står här. :) 

Men nu så ska jag, ja jag vet inte vad. Men ska typ checka in några bloggar, käns som om jag har missat en del. Mohaha, ska käka upp mina chokladbollar oxå.. :D tjockis? I KNOW!

mohaha, jag och cissi i vintras, vilka minnen!


omg, jag har ljusrosa naglar! :O

Nu måste jag sitta vid mammas data eftersom att vi har kopplat ur min, bajsigt! Men det går lika bra, säger vi. Och vi blir aldrig klara med mitt rum, morfar kommer typ vid 5 och hjälper oss att ta bort sängen, men det är fasen 3 timmar dit! GAAH, vill bara börja att små pyssla med rummet nu, men det ser förjävligt ut. Frågade mamma om jag fick gå till natta, men det blev ett surt NEJ, men vafan jag gör ju ingen nytta hemma?! Jaja, nu ska jag fråga om jag kan få en uppgift!

Mohaha, det här är min och nattas favvolåt, alltid när det kommer upp nått tragiskt så sjunger vi den här låten, men vafan, videon är ju totalt BÄST



FAN!

men vafan! det var ju inte alls fredag idag som jag trodde! Så jag ska inte alls på kalas i kväll, det är ju imorgon. Men ÅÅÅÅÅH, va jobbigt det blev nuda! Men men, mormor är här och håller på med mitt rum, men det går inge vidare eftersom att vi inte får ner brorsans säng, muppigt! Men vi har i alla fall ställt in mina byråer och min fotölj, och så håller vi på med mammas rum samtidigt, lyckat! GRR, men nu så ska jag laga mat till mig , mamma  och mormor. Orkar ine gå ner till posten och köpa pizza.. -.- TJÖCKIS MAT!

Orkar inte slänga in en outfit så det blir en todays friss istället! 



nämen

nämen godmorgon, vaknade typ halv tio. Vaknade innan det oxå att det var nån som stod vid min dörr och gjorde en massa ljud, men det var väll bara mamma som försökte att väcka mig. Mohaha, idag blir det ingen springning, ska ju börja och fixa med rummet så kommer nog inte att hinna med mig, jag ska oxå ringa min padre. Det får jag inte glömma, sen ikväll så drar jag på kalas som sagt!

Mitt långa hår! :(


en kväll ute

Har precis kommit in, har varit ute och träffat Natta och Kicki, najsigt värre. Vi gick bara omkring och snackade, och det var kul när det bara var vi tjejor som kunde snacka om vårt liv. Mohaha, ska ringa pappsen imorgon då jag ska fråga om nattis får följa med till honom, hoppas hoppas! :D Mohaha, men nu ska jag sussinussa, det är ju trots allt en dag imorgon oxå.

jag är cool som springer en gång till

drar ut och springer en gång till, mohaha, fick sån lust att göra det, fasen va jag är konstig. Men men, mamma kommer hem snart och då blir det mat, sen imorgon är hon ledig och då ska vi fixa med mitt rum, jippie!! :D



tönt jag är!

Nu har jag precis bakat klart, har gjort lite choklad bollar som jag var så sugen på, men nu när jag är klar var jag tydligen inte alls så sugen, mohaha. träffade Jossan när jag skulle ner till kiosken och köpa socker, så hon fäljde med hem och höll mig sällskap..

Men nu har jag så tråkigt att jag faktiskt sitter och spelar teve spel, mohahah. Nån barbie häst spel som jag spelade hela tiden förut, men den typ dampade när jag kom till sista banan, så ska nu fasen ta mig och klara det här..



teven inte TV:n

nej , nu dumpar jag datan och drar ner och kollar lite på teve. Ska läsa ut boken j*veln oxå, SUCK!

outfit

Yäs, ny duschad och allt nu, ska lägga på lite mascara oxå. Idag fyller min moster år, inte för att jag vet hur mycket hon fyller , men hon säger hela tiden att hon är 32 men hom är typ 42! mohaha, hon kan va skitkul ibland fast hon inte ens vet om det. Så imorgon så ska vi till mormor och morfar på lite kalas, yäääs då ska jag fasen trycka i mig tårta och kakor och allt som serveras. Yääs, men nu måste jag scanna in bilder till henne, dom sa åt mig att typ göra det för 2 månader sen , men har inte pallat, men nu så ska jag göra så att det blir klart, bara om jag hittar USB minnet och bilderna.. :S

todays outfit


tunika - H&M
beige kofta - Gina Tricot
snäck halsband - Finland
hemmagjort skärp - Lindex
tajts - H&M

ett måste är ett måste

yäs, det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle bli, det var faktiskt riktigt uppfriskande . Ska nog ut ikväll oxå, om jag orkar dåra, annars blir det imorgon. Det var i alla fall perfekt väder, lite småkallt sådär och mulet, julia likes. Men nu kommer solen och ska nog ut och sätta mig en stund på baksidan. 

Händer ingenting idag med, nattis är inne i stan, så jag kanske drar till mormor eftersom att kusinerna är där. Men gumman svarar inte, hon hör typ inte telefonen som man får tinitus av. Ja, men om man är snart 70 så kanske det hör till. Kanske drar in till stan i eftermiddag, you never know, ska nog ringa mamma och fråga om hon vill gå på bio. Men nu blir det duschen för mig.

Det här är en riktig kärlek, satan vad jag vill ha den här. Ska nog dra till centrum och kolla om den har kommit ännu, det ät bara ett måste i höst!

H&M 299:-


SUCK x 4

ber om ursäkt över mina muppade inlägg igår. Men mår faktiskt mycket bättre nu, eller till för en stund sedan då jag kom på att jag måst ut och springa -.- SUCK! Jag orkar värkligen inte, men måste är ett måste, och ska försöka at klura ut dom där övningarna oxå, SUCK det med.

Men nu så ska jag byta om och ta en liten macka innan jag drar ut, måste bara hitta mina skor som är borta, fasen använde dom andra förut men fick faraos skavsår! Och det är ett stort SUCK!

SUCK, det ska lixom vara fullt och jag har 1 VECKA på mig att fixa det , smisk på min stjärt!


...

jag vill inte bli som dig, jag vill vara den jag är. Jag skiter i dig och dina förhoppningar om mig, jag skiter i att du vill att jag ska vara din son, men tyvärr så fick du ingen och jag är din dotter men du värkar ju inte förstå det att jag inte vill det som du vill, jag har mina egna drömmar och mina egna tankar, så älska mig för den jag är, men det värkar vara jävligt svårt för dig!


DAMP JULIA , DAMP JULIA

gud jag kommer att däcka snart, fifan va jag är trött. Och pappa ringde idag och sa att jag skulle komma till han i helgen. Eftersom att dom ska få gäster från FRANKRIKE! jippie för mig, kan inte ett ord franska och dom kommer typ att kunna bajs dålig engelska! Jag är absolut inte sugen på att göra bort mig och bli den blyga tjejen igen, jag får så jäkla dåligt självförtroende när jag är i min pappas närhet. Han gör så att jag mår så jävla illla! gaaaaaaah, men nu kan jag typ inte lixom slappna av, och har ingen lust att åka till honom, för dom som ska komma har ha typ inte sett på 20 år och JAG måste umgås med snubbens son som typ är i min ålder, och snacka om pinsamt det kommer att bli! baaaaaaajs, jag vill inte träffa nån som kommer från frankrike, och vi ska typ spendera hela helgen med dom, gaaaaasch, kan jag inte bli magsjuk eller nåt? SNÄLLA GUD, SVININFLUENSAN ELLER NÅNTING SÅ ATT JAG SLIPPER ÅKA TILL PAPPA!

Men nu så ska jag ner till mamma, fick en liten utskällning av mamma då jag började att gnälla att jag intehar tränat nånting, men det är ju självklart mitt fel, som hon sa. Men jag ORKAR INTE TRÄNA, JAG SKITER I MIN JÄVLA KONDITION! GAAAH, VILKET DAMPHUMÖR JAG ÄR PÅ!!!


drar på lång promenad!

drar ut på en lång promenad med ärtan, har ingen lust att vara inne längre. Så ska ta med mig mobilen så att jag kan lyssna på musik och ignorera att det är blött ute.. 




regnar? :S

Nu sitter jag på nedervåningen i soffan och kollar på teve. Inte för att det är något bra på men har inget att göra, har precis dammsugit och lagt alla mina kläder i tvättkorgen som täckte hela min fotölj. Ska göra lite lunch till mig tror jag, börjar få ont i huvudet och det beror på just det att jag inte har ätit nått. Så ska värma resterna från igår, pasta och köttfärsås, mööms! :D

Buhu, det spöregnar ute och julia vill ha sol nuuuuu! :D


ingen sol.. :(

yäs, i know jag börja att suga på att skriva här. Men håller på och byter rum så min data är typ urkopplad så jag måste sitta vid mammas. Och nörd som jag är , så dissade jag twilight i 2 dagar för att läsa London brinner som jag fick låna att nattis. Lite gammalmodig sådär som jag kan va ibalnd. Men den var i alla fall rysligt bra, eller det tycker jag om dom flesta böckerna men den här var bra.

Så idag händer ingenting, ingen sol inge kul. Så ska läsa ut twilight så att jag kan börja på The Host någon gång, det är bara den tråkiga biten kvar nu så ska pressa mig igenom, mohaha det lät ju bra! :D





om ni ursäktar! :D

ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, men det är ju soligt ute och jag och natta har varit så duktiga att ha varit på kvarnbadet och jobbat på solbrännan. Har vart där tre gånger nu, mamma följde med idag, och det var ju bra. Kollade på den där filmen som var på teve igår, The Pianist eller hur det nu stavas, jag satt och bölade hela filmen  och bara upprepa hela tiden , vad är det här för film? hur kom dom på det här? Och det blev ännu värre när mamma sa att filmen var sann, då sprutade tårarna och ba hur kunde dom ha det så här, det här är ju hemskt vad är det för jävlar? och jag nästan skämms idag över att jag värkligen STÖRTBÖLADE!

Men nu kollar jag på Casanova, imorgon blir det kvarnbadet igen om det är fint väder, eller om jag ens orkar! :D

GRATTIS GUMMAN!

grattis min fjortis på din fjorisdag! :D <3



vill du ha lånekort?

Så nu har jag tis att skriva, igår så sov jag hos natta som sagt. Vi kollade mest på film, hon lockade mitt hår, så efter det så pallade vi inte att gå ut, vi satt typ i en och en halv timma, jag har så j*vla tjockt hår! moaha, stackars nattis armar.. Men idag så har vi i alla fall vart nere på format och köpt glass, vi såg en död kanin/hare. Och det var typ nån som hade ätit på den! IJUUUUUUUUUH! Sen gick vi var och hem till sig.. 

Så nu håller jag på med mitt nya rum , har inte riktigt fått det än. Brorsan jobbar hela veckan så han flyttar ut helt på fredag tror jag. Så jag har bara fixat mina hyller bakom dörren. Jag kan snart starta ett bibliotek!

det är inte riktigt klart, det är väldigt många till böcker som måste inköpas! (a)
min present som jag fick av nattis, mohaha, den är fett cool och passar perfekt in i min bokhylla! :D

sover hos beestis!

ja, som ni ser så hann jag inte skriva imorse. Men nu så ska jag fixa mig sen så drar jag till nattis, hon ska locka mitt hår sen så ska vi va ute lite, sen så blir det film kväll/natt! :) skriver imorgon och svara på kommentarer imorgon!  , men nu så ska jag klä på mig sen packa väskan.

nästa sommar ryker du!


2,1 km here i come

drar ut och springer, skriver när jag kommer tillbaka!

jag vill bo på hagvägen!

ikväll kommer nattis pattis hem! vet inte om hon har kommit hem redan, men hon skickar nog ett mess till mig när hon är det! gud va kul det kommer att vara att träffa henne igen nu efter nästan 3 veckor, kommer typ att skrika när jag ser henne, mohahha..

Men kom i alla fall hem för någon timma sedan , imorse åkte jag till brorsans lägenhet, som var skit stor, alltså en stor etta. Typ gick runt i den och bara sa hela tiden ; jag ska flytta hit, jag ska bo här med joel, jag ska sova bredvid honom i hans säng och jag ska BO HÄR! haha, julia has fall in love whit a lägenhet på hagvägen! mohaha, men det gick i alla fall rysligt sanbbt att packa upp, moster kom och hjälpte till , hon visade sin nya näspiercing. riktigt snygg var det på henne. Sen så åkte vi i alla fall och köpte pizza och åkte hem till mormor och morfar . Sen kom mamma och hämte mig. 

Så nu har jag kollat lite på Lotta på Liseberg gud va jag hatar det, det är ju exakt likadant som på allsång på skansen, bara att dom har sämre artister. Men nu så ska jag skicka ett mess till natta och kolla om hon är hemma.. 

och snart så börjar vi att träna igen , snacka om att det kommer att bli najs. Vi har konditions test den 18 tror jag , och jag kommer att dö! Men nu har jag typ 2 veckor på mig att jobba upp den!


va med du med!

yäs, nu ska ni få höra att jag är med i en tävling om en super söt liten rosa minidator! länken till det har ni under bilden.


Therese

hundledig

nu sitter jag på nedervåningen och kollar på mamma mia igen,  den ä så bra. Och jag får rikiga sommarkänslor när jag kollar på den. Så jag tror att det blir inne hela dagen ,för det är ingen som har ringt mig ocg sagt att jag ska hjälpa till men det gör inget för mig.. :)

fasen va najs, ärtan pärtan är inte hemma så då slipper jag hålla koll på henne . istället för barnledig så är jag hundledig.. :D



118 100

nu förstår ni att jag har very tråkigt här hemma utan min elskling nattis pattis. Så jag skickade vem är pullza.blogg.se till 118 100. Och jag fick mitt svar; 118 100 tror att pullzan.blogg.se handlar om en tjej som tycker om att fixa håret, baka och längtar redan till nästa års prideparad! mohahaha, kan man ha tråkigare än vad jag har just nu! aaah, men nu måste jag hoppa in i duschen! :D


julia goes nyvaken!

tjenixen, vaknade alldeles nyss av att det var någon somm hoppade in i duschen. Det låter så högt i mitt rum då. :( Men hade i alla fall tänt att duscha nu, sen blir det väll boken. 

Men sen vid 12 så ska jag till brorsans lägenhet och fixa lite som jag skrev igår.. gaasch , har så jävla ont i nacken och i ryggen efter min säng, den är för mjuk, jag måste typ ligga på golve! nej , men nu så ska jag hoppa in i duschen.. :)


pallar inte va uppe mer

nej, nu säger jag godnatt redan nu, ska lägga mig i sängen och läsa lite . imorgon så börjar mamma och jobba igen, tråkigt tråkigt, men men. sånt är livet. Nu ska jag borsta tänderna och sen krypa ner i min ÜBER OBEKVÄMA säng.. :(

saknar mitt långa hår .. :(


ute på altanen

nu sitter och ute på altanen och försöker att stänga ut allt babbel som kommer ifrån grannarna. Dom har gäster så dom står och spelar nånting, haha, och gör väldigt konstiga ljud! mohaha, mamma, brorsan och mormor, morfar håller på att bära ner brorsans tevebänk och soffa nerför trappan, eftersom att han flyttar imorgon. Fast han jobbar, så jag ,mormor och morfar ska till hans läenhet och fixa lite, kolla att det är städat och packa upp hans kökssaker och sånt, hoppas bara att jag inte blir där hela dagen!

men imorgon så kommer nattis pattis hem på kvällen, så jag tror nog inte att hon är någe sugen på att göra nått då, så jag kommer att va med henne på tisdag tror jag. Har saknat henne så jävla mycket, bajs, jag tror nog att jag aldrig har haft en tråkigare veckan än den här. Och tänk hur skönt det kommer att bli att tråffa henne, vi har inte träffats på nästan 3 veckor! det är panik jag får, vill träffa henne nu nu nu! gaaaaah!



PANIIIK

 här är en bättre bild, snacka om att det är mörkt nu! ska jag slinga? julia goes panik annars!

our last summer

den är helt jävla stuck in my head! går runt och sjunger den hela tiden .. gaaasch!


hjälp mig!

yäs, kladdkake-muffisarna blev lyckade! wohoo, och dom fick högsta poäng av mamsen oxå. Har kollat lite på mamma mia,  har fastnat på en låt som jag ska slänga in oxå. Sen så drog jag och mamma och handlade på format, och nu har jag städat mitt rum, helt i onödan! jag ska ju ändå byta rum snart! yeäh! :D

Men nu har mamma snackat riktigt mycket om att åka till grekland nästa år, och att hon ska kolla priser och sånt, tjockt med najs, då kanske det blir av. Mamma vill bara bo på ett litet hotell på en ö och typ ligga och schteka på stranden hela dagarna! :D woohoo! 

ska jag färga håret, eller slinga det blondt? får inte för mamma men det är lätt att övertyga henne. Vill ha mycket mycket ljusare, det börjar ju fö farao bli brunt! BUHU!


(?)

nu så ska JULIA THA MASTER baka kladdkake muffins tror jag , eller så blir det bara vanlig kladdkaka.

anti ute!

kom precis in, har legat lite i hamocken och solat lite, läst lite . Sen när jag kom hem så var mamma plötsligt försvunnen, snacka om scary, hon kunde inte säga att hon skulle iväg eller nått, hon bara drog. Ajaja, då kan jag va ensam lite nu. Har ingen lust att vara ute, har blivit anti ute! Imorse så ringde jag flisan , och hon undrade  om jag ville hänka till uppsala, men pallar inte åka nånstans, så hon kommer hem vid 2 och då ska vi hitta på nått. :) Då måste jag vara ute lite! Har varit inne nu i flera dagar, utom igår då ;)

haha, mamma har börjat snacka om att vi ska åka utomlands nästa år. Och att hon vill åka FYRA VECKOR till grekland, snacka om tjock najs! mohaha, då får man hoppas att det blir av oxå, snacka om najs det skulle bli! :O mohaha, kan det va 2010 nu? :D

jag och mormor 67 år i turkiet förr förra året! :O orka att en gammal tant åker sånt här, mohaha, men det var rysligt kul!


svättig som farao!

vaknade nyss efter en varm natt, ska ner och käka frulle nu och tänkte fråga mamma om hon ville hänka till sats eftersom att det är hennes sista dag på semestern så kanske hon vill träna lite. Men nu så ska ta och gå ner och käka.. :)

nattas fest för nått tag sedan, bajs på jossan att hon har bytt skola. men ändå inte lite, för då skulle inte jag fått börja i nattis klass.. :D

saknar dig hjärtat!

då säger pullzan godnatt och återkommer imorgon , då jag ska va med felicia, och då är det bara en dag kvar tills nattis bästis elskling kommer hem, just fick ett mess av henne härom dagen som löd såhär;

hej gumman, ligger och solar och läser just nu. igår var jag ute i öknen från klockan 4 till 9, visst jag satt på bussen till olika ställen men men. Igår var det 48-49 grader varmt! :O och jag kan inte säga att jag är brun för jag är mer röd än brun, jag kommer hem på måndag kväll så att du vet. Har mycket att berätta pussar och kramar / nattis <3

fan, efter det messet så saknar jag henne ännu mer, och hennes roliga humor, vi är som handen i hansken tillsammans, love you sister! <3

mohaha, fett ful bild i know, men den bjuder jag på. nattis kommer dampa om hon ser att jag lagt ut den, men jag saknar henne för mycket så då får hon stå ut med den! :D <3


min dag at pride!

wohooo, vilket jävla drag det var! vilken upplevelse, shiet, fasen! det var så jävla kul att jag garvar åt det fortfarande! gasch, det är ju solklart att jag ska dit nästa år. Vi stod på kungsgatan och kollade, och det var ju bästa platsen att stå på! Efter paraden så drog vi och käkade, sen så gick vi i en massa affären, var inge shopping sugen så det blev inget för mig, det på lite sämre humör, var så himla trött och så. Men nu så ska jag och mamma kolla på mamma mia tror jag annars blir det sommarkrysset . :) här är bilderna från idag!

fasen , är nästan lite avis, jag vill oxå klä ut mig! 
han i rosa är mammas gamla jobbarkompis niklas, fasen till och med jag kände igen honom fast det var typ hundra år sedan jag såg honom sist, och han var SOLKLART FINAST AV ALLA! fasen, kolla bara hans super säxiga ben! :O
tuttilisor är all jag säger
haha, spana in tofflorna! :)
och helt plötsligt så gick alla ner såhär! :O helt överraskande,fasen jag får till och med ont att bara titta på det
hunk! :O



alla har sin egen relion

spana in snubben i orange kjol, han hade så hårig rygg att jag nästa spydde! :D
man såg värkligen smärtan i dn här snubbens ansikte, han var tvungen att ta av sig sina högklackade, fast det ser ut som om hans vän gör något annat, ;)



och julia herself fick en kondom! nummer 72554! jag är stolt, jag värkligen tjöt till mamma bah; mamma jag fick en kondom , woohoooh. ( och jag tror nog inte att ens mamma vill höra det ) mohahahaah!

halv outfit

yäs, ska dra snart så det blir bara en outfit. har ingen aning om när jag kommer hem , men jag kan lova att det blir en massa bilder . :)


pride idag! :O

guten morgen! yäs , vaknade för en stund sen, bravo att vakna tidigt när man ska det! duktiga julia. nej, men idag blir det sta och pride som sagt, och vaknade i natt och kom att jag hade ju bestämt med felicia, :( fasen att jag ska glömma allt hela tiden, men jag får messa henne att vi får hitta på nått imorgon istället! fasen julia!

men nu så ska jag i alla fall hoppa in i duschen med mitt fettiga hår, och sen blir det frulle och sen tar vi kvart i 12 tåget, juste, här är örhängena som jag köpte i finland, dom är så shöna att jag kan sova i dom! helt amazing! :O

RSS 2.0